header met logo

Lezing:  Wat zeggen de Meesters over 2012.  

Door Jean Freer 

Zaterdag 14-1-2012 

Goedenavond dames en heren. De meesters hebben zich, zoals altijd niet gemeld. Dus daar zitten jullie hier met je goed gedrag. En ik ook. Maar dat komt dadelijk wel goed. Zo gaat dat. die laten mij altijd zo lang mogelijk wachten en dan ben ik nerveus, maar deze keer niet. Ik heb een afspraak met ze gemaakt, ik ben er en dan zijn zij er ook wel. Dat komt wel goed. We gaan eventjes Ave Maria opzetten, dat is mijn verbinding met hen en ik hoop dat jullie daar ook van genieten en daarna zien we wel wat er gebeurt. Meestal is het goed.

Ave Maria

De meesters begonnen met me te laten zien dat er een deken over jullie gelegd was. Dat had te maken met de laatste tijd. Dat had ook te maken met bewustzijn. En ze zeiden: we zijn vanavond hier om de deken weg te halen, waarop ze begonnen met meerderen de deken over de mensen weg te halen, een grauwe sluier zou je het ook wel kunnen noemen. Wat ze nu aan het doen zijn is om te proberen om duidelijkheid te brengen naar jullie.

Ik moet jullie groeten van de meesters. Er zijn heel veel mensen hier die het zo goed gedaan hebben en die echt hun meesterschap hebben aangenomen. En vanavond krijgen jullie meerdere zegeningen. Verstaan jullie het allemaal daar achter?

Meester Morya is degene die wil beginnen. Dames en heren, er is een tijd om te gaan schrijven, een tijd om bij jezelf te komen, een tijd om heel streng en gedisciplineerd door het leven te gaan. En wat hij daarmee bedoeld is dus, zeg maar, opletten! Wat ben je aan het doen? Dit is een tijd om je lichaam te zuiveren. Het lichaam dat op-gezuiverd moet worden van oude structuren en dat doe je ook door voeding. Voeding van geest, voeding van ziel, voeding van lichaam. En hij zegt: “Ga denken, alle mensen in je omgeving die nog niet mee willen, of die nog niet kunnen meegaan, dat is een fabeltje. Dat is nu de tijd van keuzes maken. En nu is de tijd daar om flinke keuzes te maken. Aan jullie de keuze om te zeggen: okay, ik beslis dat jij nog mijn vriendje bent, of: misschien heb jij mij lang genoeg geholpen. En je hebt mij op mijn pad geholpen en ik ben dankbaar dat ik je ontmoet heb. Het is allemaal zoals het zo moet. Ben niet bang om afscheid te nemen van het oude. Want het nieuwe is FANTASTISCH! Is mooi, is geweldig. Maar… daarvoor moet je alles loslaten wat je ooit gekend hebt. En daar horen ook mensen bij. Daar horen ook geldzaken bij. Daar horen ook angsten bij, alles achter je laten.

Wij gaan jullie begeleiden en wij gaan jullie helpen naar het nieuwe toe. En zo wij dat aan het doen zijn, zo zullen jullie het goed vinden. Want wij hebben jullie zielen, toestemming gevraagd, mogen we langzaam beginnen in te grijpen in jullie leven. En jullie hebben ja gezegd. Duizenden en miljoenen mensen hebben ‘ja’ gezegd. Jullie hebben gezegd, we zijn het zat. We kunnen niet meer verder. Help ons. Wij willen jullie helpen. Wij staan vanavond hier om jullie te zeggen dat 2012 een jaar wordt waarin je op en neer, en op en neer zult geschud worden. Het is niets nieuws. Je wist het al. Maar ik kan je vertellen: de uitkomst is subliem. Prachtig. Je zult er van genieten.

Op dit moment zijn wij bij jullie om je nog veel te vertellen over de rampen en alles wat er gaat gebeuren. Maar we willen daar de nadruk niet op leggen. De nadruk willen we leggen op jullie hart. En op jullie leven, en op jullie toekomst. Want daar ligt de nadruk op. Daarom vragen we jullie toestemming. Daarom vragen we jullie in gedachten om ons toestemming te geven. Mogen wij vandaag met boodschappen naar jullie toekomen waarin jullie kunnen zeggen: hier kan ik verder mee. Maak de keuze. Maar als je ja zegt, neem de consequenties.

Wij groeten jullie als de Galactische Federatie. Wij staan hier met duizenden en duizenden in jullie omgeving. De hele omgeving zoals jullie die kennen is door ons afgezegeld en geholpen met licht vast te houden.

Meester Morya is hier om ons te helpen vandaag, om via Jean te spreken. We gaan met jullie praten over de toekomst. Een toekomst waarin jullie een heel totaal andere wereld gaan krijgen. Een toekomst met andere kleuren, een toekomst met andere mogelijkheden. Een toekomst waarin jullie zullen veranderen. Een toekomst waarin jullie kunnen doorschouwen wat juist is en wat niet juist is. Ik zeg jullie het wordt een toekomst waarin jullie gelukkig zullen worden. Jullie zullen er geen spijt van hebben als jullie de stap hebben gemaakt. Eerst zullen jullie doorgaan op een weg die eigenlijk op dit moment,  heel erg aan het vernauwen is. De weg die jullie hebben gekend was breed. Want jullie hadden mogelijkheden en jullie hadden keuzes. Maar die keuzes hebben jullie maar ook de Aarde, opgegeven. Op dit moment zijn we korter bij elkaar aan het komen. We gaan samen door en we zullen heel veel tegenkomen. We zullen enorm veel water krijgen, enorme veel water en overstromingen zullen komen maar dat is niet tegen te houden. Dat is afgesproken met de Aarde en het hoort bij de Nieuwe Aarde. Er zullen ook nog modderstromen komen. Er zullen heel veel angsten naar boven komen. Je zult het niet tegen kunnen houden. Dat is ook niet de bedoeling. Wel is het de bedoeling dat jullie als Lichtwerkers op dat moment dat die dingen gebeuren Kringen van Licht maken. Kom bij elkaar en ga kijken: wat kunnen we wel doen en wat kunnen wij niet doen? Tegenhouden dàt kan niet. Dat is niet meer mogelijk omdat dat ook in de planning staat. Planning waarvoor jullie toestemming hebben gegeven.

Peru zal als een van de landen naar voren komen waarbij jullie zullen zeggen: mijn God, konden we maar helpen. Jullie kunnen alleen maar helpen door te geloven dat het goed is. Weten dat deze toegestemd hebben. Ben niet bang voor alles wat je ziet. Als de televisie te veel beelden brengt en die beelden hier naar binnen komen (wijst op hart) en die hier pijn gaan doen, zet dan de televisie uit. Dat is het moment om te bidden. Zorg héél erg goed voor jezelf. Omdat dát het allerbelangrijkste is. Als jij in je kracht staat, kunnen wij met jou verder.

Peru, Columbia, al deze landen waar zoveel armoede al is, die armoede wordt weggehaald. Dat is belangrijk omdat de mensen zich daar niet verder kunnen ontwikkelen. De armoede en de macho cultuur zal daar helemaal weg moeten. Financieel is de bedoeling dat deze mensen langzaam zullen gaan groeien naar evenwicht. Waarin zij de mogelijkheid hebben om hun kinderen die in de toekomst geboren gaan worden, beter op te voeden. Ouderen die nu nog hier zijn op de Aarde zullen genieten, want zij wisten in hun hart van dit.

Veel van de Inca’s en de Peruanen en de Mexicanen, ze laten ze bij elkaar zien, de Maya’s, alle culturen komen bij elkaar en die zullen applaudisseren en zullen zeggen dit is wat wij al voorspeld hebben.  2012 is geen jaar van angst. 2012 is het jaar waarin de sluier afgenomen wordt. Waarin zicht zal komen voor jullie en waarin mogelijkheden verder zullen ontstaan. Onthoud, alle beelden die je ziet zijn jouw keuzes. Jij mag kiezen of je er naar kijkt of ze weghaalt. Onze bedoeling is om iedere Lichtwerker sterker te maken en die de mogelijkheid te geven om groepen mensen mee te trekken. Maak je klaar en daarom vragen we jullie: bereid jezelf voor. Dat jullie degenen zijn die anderen kunnen helpen. Want wij hebben jullie nu hard nodig. Ga door met je weg. Laat je niet afleiden. Ga uit het ego. Want alles wat je gekend hebt, zal niet meegaan. Neem dat nu alsjeblieft van ons aan.

Wij hebben jullie al vaak verteld over de Nieuwe Wereld. De Nieuwe Wereld is een wereld vol UFO’s, vol kleuren, vol mogelijkheden. Jullie zullen zoveel mogelijkheden krijgen. Want de lichamen die jullie ook nog hebben, daar hebben jullie geen weet van. En toch is het belangrijk dat jullie dat allemaal gaan ontdekken. Want de Nieuwe Tijd zal dat tot jullie brengen. Jullie zullen elkaar ontmoeten op hartniveau. En daar zullen jullie, in die Nieuwe Tijd, elkaar weer herkennen. Onthoud: liefde overwint.

Naar voren komt Serapis Bey.

Serapis Bey wil jullie groeten en zegt: ik ben hier om jullie te vertellen dat er een tijd komt waarin jullie als meesters, als leraren zullen optreden. Jullie zullen denken maar wie zal mijn leraar dan zijn. Jullie zullen denken maar wie zal mijn leerling dan zijn? Niemand is leerling, niemand is leraar. Iedereen is gelijk. En toch zijn er mensen die vóórlopen. Die iets meer geleerd hebben. En die daardoor meer weten. En dat zijn degenen die jullie volgen. Maar jullie mogen alleen maar volgen waar je bij hoort, je eigen groep. En dat zal duidelijker worden in dit jaar.  Je zult heel duidelijk merken deze groep mensen past niet bij mij. Deze groep mensen past wel bij mij. En dat wil je  ontdekken omdat je heel kort bij je hart komt. Beelden nogmaals die jullie op televisie zullen zien en zullen heel veel angst omhoog brengen . Maar weet dat mensen die daar op die plekken zijn, zijn meestal mensen die dit al weten. Onthoud: als zij naar hun ziel luisteren dan wisten ze dat ze deze familie zouden verliezen. Dat ze niet meer bij elkaar zouden horen. Dat wisten ze. Net zoals jullie weten; er komt een tijd waarin ik jou meer zou liefhebben dan ik ooit gedaan heb. Maar dan is ook de tijd daar waarin ik jou in je geheel zal zien. Nu doe ik dat niet.

Rusland zal naar voren komen. In Rusland zijn ze aan het experimenteren met paranormale gaven, maar ook met mensen. Heel veel dingen die ze daar doen, zullen duidelijk  moeten worden. Want je zult zien dat ze mensen daar op een afschuwelijke manier nog aan het martelen zijn. Mensen krijgen spuiten gezet waardoor hun lichaam van binnen opbrandt maar dan letterlijk. Deze mensen hebben geroepen om hulp. En velen hebben geprobeerd om zelfmoord te plegen. Maar daar komen ze niet aan toe.   Wat dan??

 Dit zijn dingen die jullie vaak niet zien. dit gebeurt op geheime plekken. Toch zijn ze daar aan het experimenteren met de bedoeling om de mensheid kapot te maken. En jullie weten dit gaat niet gebeuren. Het zal naar voren komen. Ze zullen op de mat geroepen worden. Ze zullen het niet meer kunnen doen omdat de ogen gericht zullen worden op deze praktijken.

Iran. Irak. Allemaal landen waar heel veel geëxperimenteerd wordt met martelingen. Waar men nog probeert om vast te houden aan het oude. Waar men nog probeert mensen in het geheim te stenigen en te vermoorden of langzamerhand kapot te maken.  Onthoud: dit zijn dingen die jullie weten. Voel maar in je hart. En je weet dat dit zo is. Maar toch komen wij vandaag naar jullie toe om te zeggen: dit is ook een ramp. Het is een ramp naar de mensheid toe. Maar toch, het is ook een zuivering. En vergeet niet dat heel veel mensen nog karma aan het doorlopen zijn met een spoed zoals je nog nooit in onze kosmos hebt gezien. Wij zijn verbaasd over jullie haast. We zijn verbaasd over de manier waarop jullie op dit moment aan het proberen zijn om uit situaties weg te gaan. Doe dat niet. Iedere situatie die je hebt, is een situatie die je van God gekregen hebt. En deze situatie heb je heel hard nodig.

We vragen jullie nu: ga met je hand naar je beurs. Voel in je beurs. Doe dat in gedachte.  En dan weet je dat ook jij bij de financiële crisis die er heerst, betrokken bent. Ga niet je beurs dichtmaken want dan ben je bang. Ga met dat wat je hebt, goed om. En laat je leiden door ons. Want dan zul je merken dat je door de winkel loopt en al die verleidingen waar je vroeger geld aan uit gaf je opeens geen geld meer uitgeeft. Niet omdat je zuinig bent maar gewoon omdat je interesse verandert. Wij zijn daar. Wij zijn jullie aan het helpen om deze situatie te overwinnen en ga door deze manier. Jullie worden een voorbeeld voor velen. En zo zullen jullie velen kunnen helpen.

Ga goed om met moeder Aarde. Want moeder Aarde vraagt steeds meer om begrip en om liefde. En om zachtheid. En ze zegt: vergeet niet, een bron die leeg raakt kan ik niet meer opvullen. Jullie zullen weer nieuwe bronnen vinden. Vergeet dat niet. Blijf nu vertrouwen. En denk niet dat dit over eeuwen komt. Het komt nú! Want jullie hebben daar voor gekozen. Alles wat op je pad komt heeft te maken met geld, met mogelijkheden, met overgave,  met loslaten.

Ga kijken wat er allemaal met jou aan het gebeuren is. Dan komen we terug.  We gaan naar jou toe. Omdat we hier nu met de vrouwenenergie staan. De Grootmoeders van gene zijde melden zich in grote getalen. En ze staan echt zo te kijken en sommigen van hun zeggen van: nou nou!(handen in de zij) D’r mag echt wel iets veranderen, vind je niet? Tegelijkertijd als  je denkt van ben ik dat waar je tegen bent aan het spreken? Zegt ze nou: als jij het niet weet dan weet ik het ook niet. Waarom zijn we hier?  Wij zijn de wijzen zogenaamd, maar vergeet  niet : wij hebben veel moeten leren en we willen jullie ook veel leren. We vragen jullie om niet in de angst te schieten. Je zult zien dat dat goed gaat.  Vertrouwen, dat is heel belangrijk.

Jullie mannen. Dank je wel voor de mogelijkheden die jullie aanbieden. Dankjewel voor de mogelijkheden waarin jullie zeggen ben ik hier alleen nog voor dit en deze klusjes?… Of ben ik ook hier als jouw man, minnaar en liefhebber. En ja,  gelukkig beginnen jullie wakker te worden. Dank je wel. Weet je, wij applaudisseren, wij glimlachen en wij zeggen daar heb je dan die mannen waar wij zo lang op gewacht hebben. Die eindelijk begrijpen dat ze niet alleen maar daarvoor zijn, maar ook voor dat. Nou hebben jullie, vaders gekregen, mannen waar we trots op gaan worden. Waar wij helemaal gelukkig mee zijn. Weet je waarom dat nodig is? Dan kunnen de vrouwen eindelijk doen waarvoor ze gekomen zijn. Zij zijn gekomen om de kracht van de vrouwenenergie  op Aarde neer te zetten. Om geboorte te geven. Om liefde te geven. Om respect en geborgenheid te geven. En als ze dat allemaal aan het doen zijn, dan zul je zien dat jullie veel meer in evenwicht met elkaar omgaan. Weet je waarom? Omdat jullie elkaar respecteren en niet meer van elkaar afgescheiden zijn. Jullie hebben namelijk doelen samen. Jullie hebben een doel samen om dingen te doen. Al is het omdat jullie een huis wilden bouwen. Al is het omdat jullie een gemeenschap willen bouwen. Onthoud, jullie zijn degenen die aan het bouwen zijn. Samen. Niet alleen. Als je iets samen doet dan gaat het altijd beter. Dat weet je ondertussen. Vier handen is makkelijker dan twee. Zo kun je door het leven gaan. Als gelijkwaardige, liefdevolle en respectvolle partners. En onthoud, ik heb het over nu en niet over de toekomst. Want het is aan jullie de keuze om te veranderen. Ieder van jullie kan zeggen: stop! Hier is mijn grens. En als een vrouw dat zegt tegen haar man: luister, zeg dan niet daarna, ik heb het niet gehoord. Luister, want dit is belangrijk.

En als de man zegt: dit is mijn grens, ik kan hier nou niet overheen. Ik heb tijd nodig. Luister. En neem het aan. Dat is belangrijk. Want weet je waarom het zo belangrijk is? We hebben dadelijk mensen nodig die samen gaan werken. Die samen ons gaan helpen.

Weet je er gaat zoveel gebeuren. Zoveel mooie dingen gebeuren, zoveel akelige dingen, zoveel liefdevolle dingen.  Maar we hebben jullie samen nodig. Ga door je ego heen . Ben niet bang . Falen bestaat niet. Ga door. Blijf in je kracht. Ben niet bang om te zeggen , het is nu teveel. ik moet nu even stoppen. Want je stopt hier en dadelijk maak je een paar grote passen en heb je alles weer ingehaald. Weet je, we hebben jullie zo hard nodig.

De Aarde gaat nog veel meer veranderen. We zeggen jullie, er zijn landen die het echt moeilijk gaan leven.  Die gaan het zo moeilijk krijgen. De grondstoffen, die daar nu rijkdom brengen, die gaan op dat moment geen rijkdom meer brengen omdat ze gebouwd zijn op hebzucht. En op hebzucht kan niks meer teren. Dus als je naar Nigeria gaat al die Afrikaanse landen waar ze nu olie en steenkolen en prachtige stenen en ertsen aan het uithalen zijn . Dat gaat stoppen. Bereid je daar op voor. Want jij kunt daar wat aan doen. In jouw wereld. Niet in hun wereld. Weet als ze daar bezig zijn om hun rijkdom te verliezen, krijgen ze  inzicht hoe het wel moet, want hun rijkdom is bedoeld voor de hele Aarde. En niet voor een paar mensen. En het is niet bedoeld dat zij dat zo respectloos weggeven. Dat was de bedoeling niet. Het was de bedoeling dat zij zouden het eerste pakken voor zich en dán zouden delen.. Net als jullie, eerst voor jezelf pakken en DAN delen. Vergeet niet zo is het en zo zal het zijn. Niet uit egoïsme, niet het ego wordt gevoed, maar het hart wordt gevoed.

Wat heb je nu nodig om gelukkig te zijn? Ga kijken!

Ik ben meester Kuthumi, en kom jullie begroeten. Ik ben de wereldleraar geweest. Want weet je zoals jullie gedacht hebben dat jullie niets waren of mens waren en vergeten waren dat jullie meester waren. Zo heb ik heel eventjes jullie gediend. In jullie illusie. Maar omdat jullie uit de illusie zijn weg aan het gaan, zeg ik tot jullie: “Ik ben Meester Kuthumi jullie leraar, als jullie mij nodig hebben. Maar vraag dan.

Op dit moment kom ik naar jullie toe en vraag jullie: Ga voor inzichten? Belangrijk is dat je heel veel spirituele inzichten hebt

Want anders schrik je je kapot als je dadelijk aan de andere kant bent. Je weet niet wat je overkomt! Je staat in een wereld waarvan je denkt , dat hebben ze nooit verteld!

Nu ben je gewend dat je aardappelen eet. Daar bestaat dat niet meer. Hoe ga je dat dan eten? Met spiritualiteit vind je altijd je weg. Zoek die! Vraag mijn hulp want ik sta hier samen met Meester Jezus, en de hele Broederschap en zusterschap. Wij staan hier om jullie te dienen.

Want we willen zo graag contact met jullie. En weet je? We begonnen met de deken weg te halen.

 We hebben de sluier weggehaald, en niemand van jullie kan nu zeggen, ik heb het niet begrepen.

Dat kan niet, want ieder van jullie zoals jullie hier zijn hebben het nou begrepen. We hebben geholpen. Luister. Ik ben jullie hulp als jullie angst hebben. Ik ben jullie hulp als jullie inzicht nodig hebben. Ik ben jullie leraar als jullie dat willen. Want ik ben jullie Meester als jullie mijn diensten aannemen.

Maar neem je mijn diensten aan ga dan ook het pad dat daar bij hoort.

Ga in Meesterschap. Ik respecteer jullie als Meesters. Ik wil graag contact op deze manier met jullie.

Meester Saint Germain.

Meester Saint Germain zegt: jullie kunnen zoveel doen. Gebruik de Violette Vlam over de gehele aarde. Overal waar plaatsen zijn waar chaos is. Dat kunnen jullie doen door samen te komen, samen te werken, help de mensen. Zoveel als je kunt.

Er gaat nog zoveel gebeuren!

Azië! Jullie weten het. Het doen mij pijn in het hart, maar ik moet jullie zeggen, dat er nog heel veel gaat gebeuren. Jullie weten dat er nog veel aardbevingen gaan gebeuren? Jullie weten dat er veel vloed zal komen? Jullie weten dat er heel veel mensen ziek zijn? Er zal altijd meer cholera op de aarde komen. Wij kunnen dit niet tegen houden. Dat is de bedoeling ook niet.

We zijn hier om jullie te helpen jullie weg te gaan en deze mensen helpen wij om hun weg te gaan.

Denk niet dat wij denken ja, dit was jullie keuze dus we laten jullie daar. Zo is het niet, wij zijn er. En heel veel van de zieken die op aarde zijn zien onze engelen en zien ons als Meesters. En zien de overledenen. Ze zijn er allemaal.

Dit moment zijn er zoveel veranderingen aan het komen. En ik zeg jullie binnen 12 à 13 maanden zullen jullie zeggen: Meesters hadden jullie dit niet anders kunnen vertellen? We wisten niet wat je toen bedoelde. Toch zeg ik tegen jullie, we kunnen jullie niet meer vertellen. Want jullie kunnen het zich niet voorstellen. Maar één ding, visualiseer even met me mee. Alle kleuren van de regenboog. En voel in je hart alleen maar vrede. Alleen maar eenheid. Met ons, met je omgeving. Dat is al een voorbeeld, van dat wat jullie te wachten staat.

Het Gouden tijdperk is echt heel kort bij. Het is iets heel bijzonders. Het is nog niet zo vaak gebeurd in onze kosmische geschiedenis.

Jullie taak zit er bijna op. Dan krijg je altijd beloning. Je weet hoe het gaat. Hier werk je, hier krijg je beloning. De aarde krijgt de beloning en jullie als aardbewoners gaan ook de beloning krijgen.

Wij zeggen tegen jullie, wij kunnen nu wel voorstellingen gaan geven, maar dat gaat niet. We kunnen niet zeggen, hier heb je een beurs vol geld, dan ben je gered, want dat is niet zo.

Je bent gered als je je ziel gevonden hebt en je opdracht. En daarvoor heb je inzicht nodig. Ga naar je eigen leven. Ga kijken welke weg wij jullie aan het wijzen zijn. Laat even die aarde los. Laat die heel even los. Want ik zeg jullie, al zit je midden in een waterpoel, al zit je midden in een aardbeving, dat maakt niets uit. Alleen jouw ziel dat maakt iets uit. En jouw kennis om te overleven en geen angst dat maakt iets uit.

Ik vraag jullie net als alle meesters, breng evenwicht in jullie leven. Ga niet denken dat je daardoor geen sores meer hebt. Velen van jullie moeten nog heel even opruimen. Jullie lichamen lijden daar nog onder. Ziekte is er nog. Dat kunnen wij niet tegenhouden. Dat is ook de bedoeling niet. In de vijfde dimensie, dan ziet het er anders uit. Dan staan de ziekenhuizen voor jullie klaar als jullie binnenkomen. En wij zullen jullie helpen en jullie lichamen bijvormen. En weer bijstellen   zodat jullie daar de energie aankunnen. Maar in de tussentijd, werk aan je zielenheil. Werk aan je zelf.

Ashtar Sharan met zijn hele groep meldt zich nu!

Ashtar is hier, al de hele tijd.

 Hij heeft jullie al begroet. Ashtar zegt: Jullie zijn familie van ons. Jullie denken nu  nog dat het ver weg is maar het is niet zo. Wij zijn heel kort bij. Maar je maakt een vergissing als je denkt dat wij heel kort bij zijn. JULLIE zijn kort bij. Jullie zijn zo nieuwsgierig.

Jullie willen nu al alle deuren opengooien. Maar je weet als alle deuren openstaan tocht het. En dan word je ziek. Of niet. Dat is ook weer een keus. Vergeet niet, het is écht heel kort bij.

 Wij hebben hier gouden piramides voor jullie klaar staan. Voor de energie, zodat jullie  mee kunnen in deze nieuwe tijd. Als jullie naar Egypte zouden gaan, vergeet niet een ding. Als je naar Egypte gaat kan het gaan schudden. Er kan heel veel gebeuren.

De piramides hebben niet meer de kracht die ze nodig hadden. Dat komt door alles wat er aan het gebeuren is. Als je naar binnen gaat in de piramide , zul je alleen maar je oude Ik terug kunnen vinden. En de oude ik is ook weer het begin van het nieuwe.

Want de kennis komt naar boven. Toch zeg ik jullie: er zullen heel veel dingen ook daar gebeuren. Ook dat is niet tegen te houden. Jullie moeten weten wat er gebeurd. Daar komt de oude kennis naar boven in jullie allen ligt. Jullie zullen weer de Kosmos begrijpen, jullie zullen de sterren begrijpen. Jullie zullen ons begrijpen, jullie zullen telepathie begrijpen.

Velen van jullie zullen stemmen horen, dat kan beangstigend zijn. Vooral omdat deze stemmen verwarrend kunnen zijn. Velen van ons spreken onze taal, die wordt omgezet in jullie taal. Ben niet bang voor de stemmen. Pas als ze verwarring brengen, stop ze dan. Neem het recht in eigen hand. Jij bepaalt wat in jouw leven gebeurd. Meer als 1 stem is niet goed. Meer als 2 stemmen is zeker niet goed en 3 stemmen, wegsturen! Niet aanhoren!

Weet wij zijn kort bij jullie om jullie te helpen. Maar omdat er zoveel verwarring kan ontstaan en omdat er zoveel mogelijkheid is om ons te zien en om ons te horen en om ons te voelen en om korter bij ons te zijn, is het ook belangrijk dat jullie uit de illusie stappen. Alles wat je lichaam aangeeft als angst, dat is het sein van stoppen.

Wij komen altijd terug. Wij zijn er ook altijd.

Dus het is niet zo dat jullie ons aan en uit kunnen zetten, maar jullie mogen ons wel zeggen: dit is de grens die ik bereik heb. En wij zullen luisteren: wordt er niet geluisterd dan is het tijd dat jezelf stopt. Geen boodschap meer aanneemt en even rust neemt. Ga dan in een dieet, een dieet die jullie lichamen weer helemaal in een evenwicht brengt.

Ik denk dan aan heel veel groentes. Groentes die goed voor jullie zijn en fruit. Pak alles uit jullie eigen omgeving, zoveel mogelijk omdat alles daarbuiten weer veel verwarring kan brengen; allemaal niet met dezelfde codes die jullie nodig hebben.

Jullie organen vragen op dit moment om veel meer hulp. En daarom als je stemmen beginnen te horen en je begint van alles en nog wat te voelen en te zien; ben voorzichtig het kwaad is nog niet weg. Dus het kan wel het kwaad kan nog geschieden. Mochten jullie in contact komen met buitenaardsen, dan kunnen jullie hen vragen om bij hun beeld een gouden piramide te zetten. Als er geen gouden piramide bij is stop de verbinding, niet verder gaan, dat is niet nodig want iedere buitenaardse kan een gouden piramide erbij pakken. Dat is voor jullie te helpen.

Terwijl ik dit aan het vertellen ben laten ze mij heel veel beelden zien. Ze laten me beelden zien van de toekomst. En ik heb gevraagd hoe moet ik dat nou vertellen?

Ik zie jullie in een nieuwe wereld!

Ik zie jullie in een wereld waarin jullie verbaasd zijn. Waarin jullie als kinderen zijn. Waarin jullie lopen zoals die kinderen bij de hagelslag, het regent, alles goede. Zo zie ik jullie rondlopen en ik zie dat jullie ook begrijpen, dat dat goed is.

Dat is Asthar die dat laat zien. En hij zegt: Zeg maar tegen de mensen,  wij bestaan; dat weten jullie; Ufo’s bestaan, dat weten jullie; je weet dat wij apparaten hier hebben waar wij jullie lichamen mee  in orde kunnen maken. Dat we de financiële wereld kunnen veranderen; dat weten jullie allemaal. Maar wat jullie niet weten, is dat jullie vandaag in een auto rijden en morgen in Ufo. Dat jullie vandaag water aan het pakken zijn en morgen niet meer nodig hebben. Dat jullie vandaag aan het zoeken zijn naar eten en dat jullie morgen het altijd daar hebben. Zo kortbij is het. Hoe kunnen jullie dat in jezelf opnemen als je nog altijd twijfelt. Als je denkt, ja, gaat dat nog wel gebeuren? Wij zeggen jullie: “Het gebeurd!” – Alles gebeurd.

Het is gepland en zoals jullie weten: is alles wat gepland is gaat gebeuren.  Maar je weet ook dat heel veel plannen altijd aangepast worden. En ik dacht dat jullie toch wel op aarde daar heel goed in waren. Hoe vaak is er gebouwd en het zou morgen klaar zijn en is het toch niet en volgende maand ook niet.

Maar wij doen dit niet. Bij ons is alles zo gepland dat er ruimte is IN dit. En niet, Wij creëren ruimte. In het beeld dat wij gecreëerd hebben zit de ruimte.

Dus als wij zeggen, 2012 is het jaar waarin alles omgaat zeg ik nu tegen jullie: “Alles gaat om. Alles, dit jaar. In jullie. In het bewustzijn,   in de mensheid. NU, gaat alles om. Wij kunnen jullie niet alles vertellen. Wij willen het wel maar jullie moeten het proberen te begrijpen.

Als je vandaag in een droog land bent, zal er morgen een waterval zijn. Als je vandaag in een donker land bent zal er morgen kleur zijn. Hoe kunnen jullie daar altijd een beeld bij vormen.

Jullie weten dat op dit moment heel veel mensen nieuwsgierig zijn en afwachten. Dat is niet goed. Afwachten, verdoe je je tijd mee. Dat weet je. Ga maar duimen draaien en blijf  zitten en wat gebeurd er? Je wordt geïrriteerd,  je wordt overstuur, je gaat meer eten, je hebt er helemaal geen voordeel van. Dus: verander je weg en weet: op dit moment is alles God in mijn leven.

Want wij zijn jullie, stapje voor stapje, maar dan ook echte kleine babystapjes aan het brengen naar afgrond van het oude, waarin jullie al inzicht kunnen krijgen in het nieuwe; jullie kunnen al ZIEN in het nieuwe.

In Afrika gaan nog heel veel dingen gebeuren. Zoals oorlogen waarin mensen elkaar nog altijd naar de keel vliegen; waarin ze elkaar nog altijd niet alles gunnen. Toch is dat geen duister land. Het is een land dat wij liefhebben en koesteren. Maar het is een land waar weinigen zijn, die bewust zijn, maar heel velen onbewust. Hoe kan dat nou? Zij zijn zo verbonden met de aarde. Ze hebben zo weinig en zij weten zoveel. Maar ze weten het niet om te zetten. Omdat zij denken dat zij daar materialen voor nodig hebben, vanuit jullie land.  Zij hebben hulp nodig vanuit jullie land. Wij gaan hun leren om bewust te worden,  dat zijn ze. En weer applaudisseren wij voor jullie  die ondertussen begrepen hebben, dat hulp bieden is goed maar niet het voordoen maar het hun laten doen.

En weet, Afrikanen zijn sterk; sterk verbonden met Moeder Aarde, net zoals de Indianen en Afrikanen kunnen uit Moeder Aarde op de vreemdste plekken water of olie kunnen halen of wat dan ook. Waar jullie het niet kunnen zien, kunnen zij nog alles vinden. Wat zij niet  altijd kunnen zien is dat het voor HUN is.

Dat ze daarom té veel aan het weggeven zijn en zelf de armoede gecreëerd hebben. En dat is een inzicht die ze nog niet hebben. Ze luisteren nog. Zij hebben nog altijd bazen en vereren ze nog. Daar proberen wij inzicht in te brengen maar het lukt niet; nog niet.

Jullie weten, wij geven niet op. Wij zijn niet diegenen die stoppen; eerder zal je tegenkomen dat jullie stoppen.

En wij vragen jullie, stop niet. Neem een pauze, dat is goed.

Neem een pauze, ga even aan de kant. Ga op een steentje zitten, denk even welke weg zou ik kunnen doen. en ga dan weer door. Als je door gaat en je gaat op je pad, kun je helpen. Dat is wat wij hun gaan leren.

Velen van hun hebben dus gekozen. Vrouwen hebben gekozen voor prostitutie bewust. Mannen hebben gekozen voor luiheid, bewust. Anderen hebben gekozen voor moordenaar bewust.

Niet vanuit het, maar vanuit het bewustzijn op aarde. Dat is het stukje wat wij gaan veranderen. Want ze mogen nieuwe keuzes maken. Want ze hoeven het op deze manier niet te doen. We gaan hun leren te creëren. En binnen dertien maanden zullen ook daar veranderingen in zijn.

Ik Ben de IK Ben.

Ik ben de gekroonde. Ik ben de ontkroonde. Ik Ben wie ik ben, die ik Ben. Ik ben verbonden met jullie.

Ik spreek tot jullie als GOD. God de schepper. Als VADER. Als alles wat Is.

Ik vraag jullie, kom tot mij. Richt je tot mij en vraag aan ons, hier voor de hulp, die jullie nodig hebben.

De aarde is op dit moment in onze handen. Is terug gegeven aan mij. De Schepper van alles dat is. En toen die in mijn handen terecht kwam, heb ik met Moeder aarde gesproken en ik heb gevraagd, wat heb je nodig?

Want ook zij is mijn kind. En zij heeft gevraagd, Vader ik heb Liefde nodig. Ik heb als Moeder Liefde nodig voor de mensen. Ik heb Liefde nodig zodat we verder kunnen. En ze heeft gezegd, mag ik met jouw vrouwelijke kant spreken?

Zodat ik met die vrouwelijke kant verder kan. Jij bent de Schepper van Al Dat Is. Jouw vrouwelijke kant en jouw mannelijke kant zijn in evenwicht. Maar onze kant is nog niet in evenwicht.

En met mijn vrouwelijke kant heeft zij zich verbonden. Om in haar kracht te komen. Want ze had de kracht nodig om verder te gaan.

En als Schepper van Al Dat Is heb ik haar de kracht gegeven. Om jullie te dragen en om jullie te helpen.

Moeder Aarde zal nog veel afscheid nemen. En ze weet het en het is goed. En ze verheugt zich daar ook op want ze weet dat haar tijd gekomen is. Dat ze vrucht mag dragen over dat wat is gepland al eeuwen en eeuwen.

Ik ben jullie Schepper. Ik spreek tot jullie als mijn kinderen. Als mijn verbinding, als mijn alles. Want zoals ik alles ben zo zijn jullie ook alles. Jullie zijn ontstaan en ik ben ontstaan. En wij ZIJN. En in het zijn vragen wij jullie, nu om te zijn wie je bent. En niet meer te twijfelen. Waarom denken jullie dat er een straffende god is? Terwijl er nu geen straffende goden zijn.

Want alles is Liefde. Waarom denken jullie dat de God de Schepper dezelfde is als god de straffer? Dat was de god die jullie gecreëerd hebben. Vergeet niet, de illusies die jullie gecreëerd hebben, hebben jullie gecreëerd. Met overeenstemming van ons. Van mij,  jullie Schepper die Alles Is. Vergeet niet dat jullie de toestemming hebben gekregen om te doen, zoals jullie je kinderen toestemming hebben gegeven om  op een wip te gaan zitten en zich te bezeren, heb ik dat ook gedaan.

Maar als je volwassen bent en op die wip blijft zitten, dan zeg ik stop!

Stop! Nu is de tijd gekomen, om “Creator” te worden.  En “Creator” bedoel ik mee, gelukkige mensen die iets anders aan de kop hebben als altijd opnieuw beginnen daar waar het al geëindigd is. Die niets meer weten hoe ze stoppen moeten. En daarom zeg ik tegen jullie, Moeder Aarde is naar mij toegekomen en heeft gevraagd, voor vernieuwing. Voor jullie omdat ze zoveel van jullie houdt.

En wij als schepper en als kosmos en als wezens van het Goddelijke. Wij zijn bij jullie, om jullie te geven waar jullie recht op hebben. En weet wat gaat dit inhouden?

In eerste instantie moet je weten dat ik met mijn handen , als God de Schepper de aarde zal openbreken.

En uit de kern zal nieuw ontstaan. Nieuw ontstaan, dat wat het is. De geboorte, het vernieuwde en het goede. Want dat is de bedoeling. En jullie zullen herkennen, in die breuk die ik maak, het mannelijke en het vrouwelijke, dat nooit meer gescheiden zal worden. Dat door de kern samen zal komen. Dat één zal zijn. En als ik dat gedaan heb en alles weer samengebracht heb, zal Moeder Aarde naar een nieuwe plek gaan. Ze zal korter naar mij toekomen. Naar God de Schepper. Want daar wil ze graag zijn.

Moeder Aarde heeft gedaan wat ze moest doen. Ze heeft haar toestemming gekregen om te creëren. En nu in haar vraag om verder te mogen creëren, hebben wij gezegd, het is goed. De tijd is daar.

Heel binnenkort zullen jullie dit begrijpen. Want in jullie hart zal ook een scheuring komen. En dan zullen jullie begrijpen dat jullie één zijn met Moeder Aarde en Alles Dat Is.

Jullie zullen niet meer verdeeld zijn in mannelijk of vrouwelijk. Jullie zullen met verbazing naar jullie kern kijken. En in jullie kern zullen jullie ontdekken dat daar alles is wat jullie ooit nodig hadden. Dat die schaal er omheen, dat die bedoeld was, om je kern gezond te houden.

En daarom, binnenkort, als die twee helften open gaan en de kern eruit komt, dan zullen jullie helemaal geheeld zijn.

Binnenkort, ik zegen jullie nu. Ik wens jullie een hele goede tijd toe. Geniet! Ben niet bang. Geef uit wat niet van jullie is. Want alles wat niet van jullie is mag weg. En dat zou ook kunnen zijn geld. Dat zou ook kunnen zijn Liefde. En respect. En haat. En nijd. En jaloersheid. En alles kunnen jullie weg doen.

En in die kern, daar zit alles in wat jullie nodig hebben.

Ik jullie Schepper groet jullie en ben blij als ik jullie omarmen mag. Dat zal binnenkort zijn. Zo, heel erg spoedig. Ik dank jullie voor jullie luisteren. Voor jullie gehoor, voor jullie gevoel.

2012 is écht een jaar van ommekeer. Onthoud dat wat wij gezegd hebben, alles zal openbreken en over zal blijven de kern. De kern waarvoor jullie naar de aarde kwamen. Verbinding met jullie thuis zal weer naar boven komen. Jullie broeders en zusters, jullie familie zullen jullie weer ontmoeten. Dat allemaal omdat Moeder aarde zich weer gewend heeft tot God de Schepper.

Ik ben Maria en spreek tot jullie. 

Ik vraag jullie om met rechte rug te gaan zitten. Je handen in de schoot en je voeten op de grond.

In iedereen van jullie, in iedere hand zal ik nu iets leggen. Samen met de engelen en gidsen van jullie. Ieder van jullie zal in de rechterhand iets anders voelen dan in de linkerhand. En jullie zullen denken aan wat God net zei. Dit is de bedoeling dat jullie die handen bij elkaar gaan brengen. En dan weer naar jullie hart. Want jullie zijn degenen die wij nodig hebben. Om de aarde die uit elkaar gerukt gaat worden, weer samen te brengen.

Om het oude van jullie die uit elkaar gerukt gaat worden, weer te vernieuwen naar de kern.

God de Schepper heeft mij gevraagd, om nu jullie harten aan te raken. En jullie in te pakken in Liefde. Ieder van jullie krijgt van ons nu een zegening. Velen van jullie zullen het voelen op je voorhoofd. Anderen zullen het voelen in de handen. Of om je schouders.

De energie gaat veranderen, omdat ik nu met mijn engelen hier ben.

Ik sta hier als de koningin van de engelen. Om jullie te helpen deze tijd aan te gaan.

Jullie zijn gezegende kinderen. Wij zijn blij dat jullie hier zijn. En dat jullie met ons hebben willen delen vanavond. Want op het moment dat jullie hier zitten is er gesproken geworden over een atoombom. En werd de aarde zeer bedreigd.

Doordat jullie met grote getalen bij elkaar komen, kunnen wij veel meer met jullie energie doen.

Wij zijn aan het proberen overal nog te helpen waar we kunnen. Maar weet, dat wat geschieden zal, zal geschieden. Dat staat gepland. Dat hebben jullie gehoord van God de Vader of God de Schepper.

Onthoud, alles is goed. Daarom, ik groet jullie. Ik hou van jullie en ik vraag jullie, blijf bij jezelf. Blijf trouw aan jezelf. Zó belangrijk!

Op de Noordpool zullen dingen gaan verschuiven. Jullie zullen met verbazing kunnen kijken wat een prachtig land het is. Hoeveel mooie stukken daar bedekt zijn geweest onder het ijs. En toch zullen jullie tegelijkertijd bang zijn, want dat water dat komt. Dat is dan ook veel sterker dan jullie gedacht hadden.

Daarom vraag ik jullie, laat mij jullie nu inpakken, en jullie genezing brengen. Kijk en zie het nieuwe geschieden uit het oude! Dan zie je dat heel veel bedekt was. Dat heel veel niet gezien kon, nog mocht en toch , nu op dit moment, zeg ik jullie, zijn we veel meer evenwicht aan het brengen naar jullie toe, omdat jullie het gevraagd hebben.

Jullie als mensen en als wezens, hebben geroepen: het wordt tijd dat wij nu in een nieuwe tijd komen en de aarde vernieuwd wordt.

Laat nu geschiede wat gebeuren gaat. Kijk en zie met je eigen ogen. Hoor en luister, neem het in je op. Vergeet wat niet meer belangrijk is. En weet dat er heel veel ziektes zullen komen. Ziektes die uitzien als heel erg lelijk en heel erg smerig, wat in het lichaam vreet. Ziektes die uitzien als grote zweren. En de ene zweer gaat over in de andere. Den En wanhopig zullen mensen zoeken naar mogelijkheden omdat tegen te gaan. Maar dat kan niet. Dat gaat nog even duren. Voordat dit geheeld kan worden. En in de tussentijd zullen meerdere mensen daar last van hebben. En die zullen het weer niet tegen kunnen houden. Dit heeft te maken met de omgeving, die sterk vervuild is.

En Moeder Aarde die sterk vervuild is. Niet in haar hart, maar wel in de korst. En weet dat dit er bij hoort.

China, China is een land waar  ik als moeder tegen jullie zeg, ik maak mij zorgen. Als moeder. Als moeder zie ik daar heel veel gebeuren, dat wil je niet begrijpen. We kunnen niet begrijpen als mensen ja zeggen, terwijl ze nee bedoelen. Dat ze blij kijken en als je naar hun ogen kijkt, verdrietig zijn.

Hoe is dat mogelijk? En dan zie je Noord-Korea, Zuid-Korea, dat maar niet één kan worden? En waarom? Laten we nou eventjes hartelijk lachen. Want het IS één. Alleen de mens heeft gedacht, in de illusie dat het gescheiden was. De aarde heeft er geen toestemming voor gegeven, dus.. is er alleen maar Korea. Noord en Zuid hoort bij elkaar. Dat maakt het één land. De strijd zal daarom nog hevig oplopen. Maar ik zeg je, het is één land. De grenzen zullen verdwijnen. Omdat het bij de illusie hoort. Het is van Moeder Aarde. Want zij heeft besloten dat het geen twee gedeeltes zijn. Zij staat steeds meer in haar kracht. En zegt: ik breng samen, wat jullie uit elkaar gehaald hebben. En ja, misschien zal ik daar een sticker voor uitdelen. Misschien zal ik zeggen van zo; nu wil ik het anders. En misschien zal ze in haar creativiteit, de grenzen verleggen en dat allemaal nieuw maken.

Toch zeg ik jullie dat het mooi is. Als ik vanuit het hart van Moeder aarde naar buiten mag kijken, zie ik dat er nergens grenzen zijn.

Dat aarde één is. Dat landen illusies zijn. Dat jullie wereldburgers zijn.

En jullie horen niet bij Nederland, of Duitsland of waar dan ook. Jullie horen bij ons. Bij jullie eigen huis. Thuishaven bij ons. Jullie zijn hier gekomen met een prachtige opdracht. En daarom schrik niet. En als er vulkanen gaan uitbarsten. Dat hoort er bij.

Laten we nu heel eerlijk zijn, Wie van jullie is niet eens af en toe boos? Nou, Moeder Aarde is ook af en toe boos. Dan zegt ze zo;  stop. En dat dat dan af en toe heftig is, en jullie het er daar niet mee eens zijn. Het is haar keus. Zij is de moeder en zij zorgt voor jullie. Vergeet dat niet.

Maar door uit te barsten brengt ze ook nieuw leven. En dat wat vernietigd is, groeit op een andere plek, mooier en beter. Omdat het daar past en niet daar. Want dat had de mens gemaakt. Die niet luisterde naar Moeder aarde. En zij had daar sowieso willen hebben.

Nou, dat is wat er gaat gebeuren.

Mijn engelen hebben nu jullie een boodschap mee gegeven in jullie oor. Het gaat de komende tijd in jullie duidelijk worden. Sommigen zullen het heel snel oppakken en anderen zullen er iets langer over doen.

Op een ochtend zal je wakker worden en dan zal je zeggen: eureka ik heb het gevonden. Ik weet het! De engelen zijn bij jullie omdat ze jullie willen helpen. Maar ik vraag mij langzamerhand af, of jullie nog wel zoveel hulp nodig hebben. Of jullie al niet voorbereid zijn op de nieuwe aarde. Want als ik heel goed in jullie harten kijk, dan zie ik handen die zeggen, oké. Geef mij jouw energie, dan kan ik hier neerzetten, wat jij nodig hebt. En wij zullen helpen.

Ik dank jullie. Wij danken jullie. Wij de broeders en zusters van het Witte Broederschap, de Meesters, de engelen nemen nu afscheid. Wij groeten jullie. In het jaar 2012! Wat ooit heel groot gemaakt werd en nu daar is. Waar alleen maar goed naar voren komt. Waarin de mogelijkheid gekomen wordt  om een nieuwe aarde te scheppen. En daarom zeg ik tot jullie, ik neem afscheid, om jullie te begroeten in het nieuwe.

Ik groet jullie!

Vragen uit de zaal.

Het is een beetje anders gelopen dan wat we normaal doen. Normaal komen meteen de vragen, maar mijn lichaam moest helemaal terug komen naar de aarde. Ik stond te sidderen als een rietje. Ik dacht het is nu even goed geweest en een kopje koffie gaat er altijd wel in.

Maar dat is goed gegaan.

We gaan dadelijk beginnen.

Ave Maria.

Ik mag de eerste “blessing” ontvangen. Mijn vader en moeder zijn overleden. En een broer en een zus. En mijn zusje heb ik nooit gekend. Zij was het eerste kind en ik het derde. En die kwam mij begroeten. Dus dat was mijn “blessing”.

Goed. We gaan over op de vragen. Ik hoop dat jullie er veel hebben. Er lopen mensen rond met een microfoon. Gelieve de microfoon niet aan te raken, maar dat legt Wim wel zelf uit. En ik ben hier voor de vragen te beantwoorden. Zijn er mensen die vragen hebben? Steek de hand dan op alstublieft? Niemand? Dat kan niet!

1. Wat gaat er in deze regio gebeuren?

Heel veel. Dat hebben de meesters ook al een paar jaar geleden aangegeven. Dat wij tot de ontdekking kwamen toen het Loon in elkaar zakte. Was dat de meesters dat in 2009 al hadden verteld. Dat was best wel een beetje bijzonder.

Hier gaat veel meer gebeuren. Vooral het water gaat toch toenemen. Dat gaat men niet kwijtraken hier in Nederland. Ik heb mogen zien, dat wij het hier drukker gaan krijgen, want dat zou in kunnen houden dat er toch meer mensen naar onze richting komen.

Hier zelf in Limburg hebben ze ook aangegeven dat er toch wat verschuivingen gaan komen. Dus dat er waarschijnlijk kleine aardbevinkjes of zoiets komen. Het zijn maar kleine. In Limburg zelf gaat er niet zoveel gebeuren. Dat is al langer aangegeven. In 2003 hebben ze aangegeven dat hier in Limburg eerst leegte kwam, en daarna zou de drukte komen. Op dit moment zijn er wel een paar  dingen…Ik ga even terug, de meesters roepen mij terug..

De meesters zeggen: als we nou deze beweging doen  Ron, naar jou toe, naar de mensen toe. Normaal doen we dit. Dan zou je denken aan evenwicht, maar nu doen we dit. Is dat dan hetzelfde?

Ze zeggen zo. Limburg is een heel speciaal gebied van Nederland. Het is niet voor niets nooit écht Nederlands geweest. Want Limburg is niet Nederlands nog Belgisch, nog Duits. Limburg is Limburg. Het is heel bijzonder.    

En ze laten zien dat Limburg al eeuwenlang de energie van Nederland vasthoudt. En dankzij de energie in Limburg, heeft men in Holland en overal, grond tot zich kunnen nemen. Dat is door de energie in Limburg, omdat die zo vast zit. Dat had te maken met geloof en niet zo zeer religie als wel geloof.

Nu is het zo dat Moeder aarde nog een paar wonden heeft in Limburg en dat is van de mijn.  En die wonden vragen nog aandacht. Die vragen nog een beetje meer opvulling.

De mensen hier, in de Limburgse streek, zullen gedwongen worden om meer samen te houden, samen te voegen en samen te zijn. Vandaar uit zullen nieuwe ideeën ontstaan. Onthoud dat Limburg nooit mee doet met politiek. Omdat politiek altijd gericht is om naar buiten toe te werken en niet naar binnen. En de Limburgers zijn niet zo zeer voor naar buiten. Ze zijn meer voor naar binnen. En heel veel die naar buiten waren gericht zijn weg gegaan. Die zijn niet meer hier. De Limburgers die nu hier zijn of de andere mensen die naar Limburg toe getrokken zijn, die voelen dat ze hier één kunnen worden.

Sneller als dat dat in de andere regio’s kan. Dus het is zo dat hier in Limburg  veel dingen gaan gebeuren, maar hebben veel meer te maken met samenzijn. Het samenvoegen, het samen herstellen.

Er zullen tijden komen waarin de Limburgers hun eigen kracht weer zullen ontdekken, zoals ze die heel vroeger gekend hebben. Toen is er een tijd gekomen waarin de Limburgers zich ondergeschikt heeft gevonden, gevoeld aan de anderen. Die tijd is over. er komt nu weer kracht naar voren. 

Geld zal eerst nog minder worden hier in Limburg. Veel mensen zullen daarvoor schrikken. Maar Limburgers hebben als voordeel dat ze creatief zijn. En die creativiteit zal groot worden. Die zou zelfs bekend worden. En dat zal je terug zien in huizenbouw. Dat zul je terug zien in de manier waarop de Limburger met de grond omgaat. Maar je zult het ook terug zien in de bourgondische manier van de Limburger, die ze niet op gaan geven. Want dat is niet Limburgs. Dat hoort niet hier. Hier gaan we als eentje van de eerste plekken in Nederland, evenwicht vinden. En dat zal in de andere gebieden nog niet zo zijn.

2. Wanneer gaan alle rijkdommen eerlijk verdeeld worden? Tot het grote graaien van die mensen die alle macht hebben, alle geld. Wanneer houdt dat op?

Tijd is een spiraal. En in het spiraal lijkt groot. Maar als je klein begint, dus in het begin, dan is het kort en snel. We zijn nu in de spiraal aan het komen, waarin de tijd aan het veranderen is en groter wordt en overzichtelijker.

In DIE tijd zullen deze kleine dingen, plaatsvinden. En dat is snel. En wat ze laten zien is zo. Het is niet zo dat er een schatkist staat waar veel geld in opgeborgen en ieder krijgt zo zijn centen. Maar ieder krijgt dat wat hem toekomt.

En dat zou heel snel gebeuren. Als ik vraag in hoe korte tijd? Wat is de tijd? Zeggen ze dat moet je onthouden, dat jullie in die spiraal al naar boven zijn gegaan. En dat boven in die spiraal komt opeens een einde.

En wordt de spiraal weer opnieuw gemaakt naar het andere stuk. En dat laatste stuk, dat is nu. Daar zitten we in. En daar hoort ook bij rijkdom. Die niet verdeeld wordt. Dat gaat nu plaatsvinden. Dat begint nu al. Dat zullen wij niet zo zien zoals wij dat voorstellen. Dat hier uit de geldkist geld gepakt wordt en dan aan andere gegeven worden. We zullen het zien in het delen wat we gaan doen. Dus de rijken zullen niet meer rijk zijn. Dat staat niet meer.

Het gaat niet gebeuren.

Het gaat allemaal heel snel gebeuren. We zitten op het laatste stukje van de spiraal, voordat we de overstap maken naar de vijfde dimensie.

Ik heb gevraagd wat gaat dat precies inhouden? Op de eerste plaats gaat het zo uitzien, dat de mensen terug krijgen wat ze weg gegeven hebben. Dus de landen waar armoede is ontstaan door de hebzucht, van ons, die gaan eerst aan de beurt komen. Die gaan eerst rijkdom krijgen. Dat is dus zeg maar, wijsheid. Voeding en kleding. En een dak boven hun kop. Dat gaat eerst gebeuren. Die landen zullen eerst komen. En daar is een enorme grote massa mensen. Daar zal zuivering in komen. En al die rijken zullen moeten delen. Degene die niet deelt, zal niets overhouden. Het gaat allemaal heel snel. Ze geven iedere keer het getal 13.

Het getal 13 is voor mij: a) 1 is het nieuwe begin – 3 = de groei; Dus er zit nog een heel grote groeit in. Opgeteld is 4: dat is de materie en dat is dus de tijd die ze aangeven. Dus ze geven nu aan dat de tijd, tussen nu en 4 jaar al achter de rug is. Dan zal er geen onevenwicht meer bestaan in rijkdom.

3. Blijft de euro bestaan, of valt dit allemaal uit elkaar, de Eurolanden, en wordt dat hervormd? En de banken, worden die hervormd? Krijgen we een nieuw systeem?

Het is heel erg, want de meesters beginnen heel hard te lachten. Dus weet je wel: Als het Kerstmannetje dat zijn buik vasthoudt en helemaal begint te schudden.

Kijk, ze zeggen zo: Als je uitgaat en je krijgt contact met Moeder Aarde, die zegt luister: Alles op aarde is van mij – alles is van mij. En ik ben degene die bepaalt en geeft. Jullie hebben genomen en alles wat is genomen, heb ik gegeven. En als ik ophoud met geven,  dan zullen jullie moeten leren. Want zonder,  als ik niets meer geef, hebben jullie niks. Dan is er alleen maar armoede. Of . . . dan is er de kracht. En dat is wat er nu aan het gebeuren is.

Dus de banken, die krijgen niks meer. Dat wordt weggehaald, want dat is van Moeder Aarde. Mensen krijgen niks meer, want dat is van Moeder Aarde. Pas als ze zelf leren te creëren, zullen ze ontvangen; maar altijd met kleinigheden.

De banken, banken, leven in de illusie; ze leven in de illusie dat zij creëren. Ze hebben nog nooit gecreëerd; ze hebben alleen maar genomen. Ze hebben nog nooit gegeven. Zolang als ze dat niet gaan doen, - en niet weten welke zegeningen zij ontvangen hebben – zolang zal er geen evenwicht komen.

Dacht jij, of dachten jullie, dat wij dit toestaan! De banken zullen nu moeten creëren, dat weten ze, want ze staan op losse schroeven. En je weet: een gebouw dat op losse schroeven staat, waar in geshaked wordt blijft niet bestaan. Alles wat daar nog verborgen ligt, nog, zal duidelijk worden, dat zal zichtbaar worden, want er is nog altijd graaicultuur. Zolang als die graaicultuur daar is, zolang kunnen wij niet geven.

Wij de Meesters en de Engelen zijn nu die gebouwen weg aan het pakken, zodat jullie zicht krijgen, want dat is jullie aarde; is van jullie.

Wij de Meester, Ik de Aarde, hebben aan jullie geschonken. Niet aan één mens of een bepaalde groep mensen. Als jullie niet opstaan, kunnen wij ook niks. Als jullie niet duidelijk krijgen, kunnen wij ook niks. Dus het ligt bij jullie hoe de banken gaan reageren. Als ik jullie nu de macht geef en ik geef jullie de instrumenten; zijn jullie bereid om te zeggen: “hier stopt het! Hier stopt het en dit krijg je niet meer. Als jullie dit zeggen, dan kunnen wij weer gaan.

Het is niet zo dat wij bepalen, het is zo dat jullie bepalen. Jullie zijn degenen die moeten stoppen, ter geven aan dingen die niet dragend zijn. Jullie geven aan de bank jullie geld in het volste vertrouwen, dat zij er goed mee omgaan. Wetende ondertussen dat zij dit niet doen. Waarom doen jullie dat dan? Waarom stoppen jullie niet en zeggen: ”jij krijgt mijn geld niet meer”. Is dat omdat dat een gevestigde orde is geworden? Of omdat jullie je kracht hebben weggegeven?

4. Hoe en wanneer worden wij getransporteerd naar de 5de dimensie?

Ze laten beelden zien. Als wij nu getransporteerd zouden worden . .of getransmuteerd, of hoe je het noemen wilt; laten ze zien dan zouden er allemaal losse stukken door de ruimte vliegen. Raar! Dan zouden we ons zelf zoeken. De tijd is er niet. Het is wel zo dat zij geen tijd aangeven. Zij geven geen tijd aan. Alleen nu zeggen ze: “Dat vóór 2013 alles gebeurd is, dat is wat ze willen laten zien.

Als ik vraag: “Hoe gaat dat gebeuren?”; dan is het niet met Ufo’s of wat dan ook. Dan is dat door ons zelf; door onze eigen krachten en door onze eigen inzicht. Maar wel is het zo. Zolang als we goed met onze voeten op Moeder Aarde blijven staan, dan zullen we samen met haar verder gaan. Voor 2013. Juli 2013.

5. Hoe ziet het er uit voor onze kinderen in 2012?

Zet een kind op een wip. Wat doet hij? Hij gaat niet aan één kant staan. Dat vindt hij niet leuk, want dan gebeurt er niks. Een kind gaat altijd in het midden staan, als hij alleen is. En dan gaat hij heen en weer en heen en weer. Kijken hoe sterk hij is.

Een kind ontdekt dan heel vlug, mijn linkerbeen is niet zo sterk als mijn rechterbeen. Dus dan gaat hij harder oefenen.

Kinderen, vinden altijd hun balans. Kinderen, die stoppen met die flauwekul die wij allemaal neergezet hebben.

Dus hoe gaat het met onze kinderen? Vraag het hun maar. Als je hun vraagt; “Wil je een diploma halen?”, zeggen ze allemaal ja.

Maar in hun hart denken ze nee. Als je vraagt: “Willen jullie later werken?”, denken ze : “Als het MOET!” Als je zegt: ”Waar wil je de kleding vandaan halen?”, dan hebben ze vraagtekens, want dat weten ze nog niet. Maar ze weten wel, van binnenuit zeker, dat ze geen boer willen worden, als ze dat niet willen. Dat ze niet timmerman willen worden als ze niet willen. Dat ze niet rekenen als ze niet rekenen willen. En zeker niet als het niet hoeft!

Dus als niets in hun roept om iets te doen, gaan ze niets doen.

Wat ze wel gaan doen, is zich afzetten tegen ouders die toestaan dat zij aan de drugs komen. Dat zij aan drank komen, dat zij op straat leven. Dat gaan ze tegen in. Want ze gaan ouder op hun verantwoording roepen. En zeggen tegen hun: “Waarom heb je niet gezien dat ik dat pad moest pakken?” En als je dan met hun praat en zegt tegen hun: “Je moet je eigen weg gaan. Deze keuzes moet je ook leren zelf te maken.” Dan kun je met je kinderen weer gaan praten. Want je moet je kinderen terugbrengen tot hun kinderen.

En zolang je dat niet doet gaan kinderen jou uitdagen om hun te brengen tot hun kern. En hun kern is het geboorterecht dat zij  hier op aarde mogen zijn. Dat zij mogen profiteren van alles dat op de aarde is. En dat dat hun RECHT is.

Hun recht is ook ouders te hebben die goed voor hun zorgen en die er zijn. En hun het pad laten lopen zonder oordeel.

De kinderen van de toekomst zijn evenwichtige, gebalanceerde, liefdevolle, prachtige mensen.

En dat is de toekomst van de kinderen. Waarin zij niet vragen, om te studeren als zij het niet kunnen. Want als ze het hier niet begrijpen, hebben ze hun harten allang laten spreken. Die kunnen het beste vertellen. Het zijn kinderen met universele diploma’s.

6. Je vertelde net het verhaal over de banken. Zolang wij dit allemaal toestaan, was mijn vraag: “Is deze lijn ook door te trekken naar zoals de grote verzekeringsmaatschappijen zoals onze ziektekostenverzekeraars, pensioenen? Ik bedoel er wordt via de geneeskunde of zorg geleverd. Terwijl een heleboel miljarden naar toe gaan. Mag die lijn worden doorgetrokken zoals je net vertelde over de banken?

Er wordt gezegd, zolang als mensen nog geloven in ziekte; zolang zullen ze nog verliezen. Zolang als mensen niet geloven in gezondheid in hun macht en kracht, zolang zullen mensen zich overgeven aan wezens, zoals verzekeringen en zo, waar ze niets aan hebben. Omdat ze weggeven, dat wat van hun is. Zolang als ze dat blijven doen zonder te eisen wat van hun is, zullen ze nog altijd verliezen,

omdat ze hun krachten weggeven. Dit is een heel gevaarlijk stukje, zeggen ze.

Want de mensen op aarde moeten vaak  nog via karma, of karma verwerken via het lichaam. Daarnaast staat ook nog dat het lichaam af aan het lopen is als vorm. Wat er nu dus gebeurd op grote schaal is zo, dat dit niet meer te betalen is omdat we niet halen uit het universum. We geven het nog weg. We gaan de . . . .wacht heel even mijn lichaam moet heel even herstellen . . . .

Ziekenhuizen zouden moeten zijn plekken waar je genezing vindt. Op dit moment zijn ziekenhuizen plekken waar je ziekte vindt . Kosten te betalen voor gezond te worden klopt niet. Daar zit al alles scheef. En dat komt nog vanuit het oud stelsel. Het oude stelsel, dat is af aan het kruimelen. Maar de ziekenhuizen zijn nog niet de plekken waar je genezen kunt; dus zolang dat nog niet aangepakt wordt. Dat daar de plek moet zijn waar je genezen kunt, waar je herstellen kunt.; waar je tot jezelf kunt komen. Zolang zal er nog altijd zijn, dat de mensen zich overgeven en niet aan het nemen zijn. Zolang zal het ook niet goed gaan.

Het is dus nog altijd dat de mens de krachten weggeeft. De mens geeft nog altijd weg.

Gelooft ook nog in ziekte, die gelooft niet eens dat ze recht hebben op een zieke.

Als je een beeld kon zien wat ik kreeg te zien, is een ziekenhuis zoals het hoort te zijn.

En het ziekenhuis zoals het hoort te zijn is een ziekenhuis van Gene Zijde wat ik zo krijg te zien, helemaal vol liefdesenergie. Waar wezens rondlopen en de andere aan het verzorgen en het helpen zijn; waar ze genezing zijn aan het brengen en kracht zijn aan het brengen. Waar je ook heen kunt gaan, als het eventjes een beetje veel is of dat je je weg niet vindt. Dan ben je veel sneller beter.

Wat wij aan het doen zijn is hier het lichaam, in plaats van het gezond te maken, nog altijd zieker aan het maken. Want als je in een lichaam snijdt, dan doe je wat met het lichaam. Dan laat je het lichaam niet heel zijn. Maar het is nog niet helemaal omgezet. Dus je vraag is goed Toni.  Maar het is nog niet de tijd daar. Dat komt nog; wij gaan. . . . .

De mensen moeten op deze manier schijnbaar wakker gemaakt worden, want ze geven al hun macht en kracht weg; ze zijn nog niet ervan overtuigd dat ze zich zelf kunnen genezen. En als ik op de aarde ga zitten dan moet ik daar . . .de energie al kunnen krijgen. Want Moeder Aarde geeft.

Ze laten een voorbeeld zien. Ik heb gevraagd, hé! Ik blijf natuurlijk ook vragen, en dan zeg ik : “Hoe zit dat dan in de 5de dimensie hé. Oh, zeg ie dat is helemaal niet er erg; dat is lopende band werk. Je komt naar binnen en je wilt een nieuwe lever – oké, dan krijg je een nieuwe lever. (er wordt gelachen om dit antwoord).

Oh zeg ik, gaat dat zo. Ja. Ziek zijn kennen we niet, dus we halen eerste de illusie weg en brengen dan de informatie die je nodig hebt. Het is gewoon nog hier op aarde. Wij zijn nog altijd de slapende.

Daardoor geven wij nog altijd – denken wij altijd nog dat wij instituten nodig hebben, maar dat duurt nog even. Dat hoort ook met de bankwezens en zo.

De medicijnen die we krijgen laten ze zien; de  medicijnen zijn niet genezend. De medicijnen zitten nog altijd – als ik kijk naar de cellen van het lichaam, dan zie ik dus dat als we medicijnen krijgen, dat er heel veel cellen worden afgebroken, dat het niet gezond wordt gemaakt. Dat er misschien één orgaan genezing krijgt maar daarom heen, alle cellen niet. Dus dat orgaan kan niet eens herstellen; dat herstelt ter plekke maar de rest herstelt niet. Dus alles is uit balans. Dit is dus waarom ziekenhuizen vol liggen met mensen die daar echt niet gelukkig zijn. Want je hoort in een ziekenhuis gelukkig te zijn. Wetende dat je je kunt loslaten en dat je kunt overgeven. En ze willen beginnen bij de artsen; die moeten wakker worden.

7. Ik heb de laatste tijd veel gelezen over UFO’s en openbaringen. En ik vraag me af of de Meesters daar iets over kunnen zeggen en over de holle aarde?

Zolang als er mensen nog geloven in afgescheidenheid, zolang zullen ze nog zoeken naar Ufo’s etc. of naar de binnen aarde of zoiets. Als je weet dat in de kosmos niet één plek onbezet is, kun je je ook voorstellen dat de aarde alleen maar korst is waar wij over spreken. Wij spreken bijna nooit over de binnen aarde. Wij spreken bijna altijd over de buitenaarde,  over de korst van de aarde.

Wat eerste gezegd werd dat ie open zou gaan en dat de kern zichtbaar zou worden. Dat had te maken met binnenaarde.

En UFO’s, zijn er. Die zijn er al. In verschillende soorten, want ze horen weer thuis bij bepaalde wezens.

En sommige wezens zijn heel groot. En sommige wezens zijn heel klein. En ieder heeft zijn eigen vliegtuigje of UFOotje. En dat hoort bij de wezens en niet zo zeer bij het bewustzijn.

Het hoort bij de vorm van de wezens. Dat is waardoor wij nu moeten gaan anders kijken. En dat is waarom de tijd nu is dat wij niet meer kunnen kijken en alleen maar kunnen denken aan de buitenaarde. Wij moeten dus contacten gaan leggen met alles dat is.

Daarvoor kwam God de schepper door. Om te zeggen dat alles is.

De UFO’s kunnen en willen bewustzijn brengen. Maar op dit moment zouden ze alleen maar bewustzijn kunnen brengen wat bij hun vorm past.

En ze zijn nu nog aan het leren om een universele bewustzijn te brengen, die bij alle wezens past. Alle talen, alle vormen worden samengevoegd. En er zijn er steeds meer aan het komen, die dan samen naar de aarde zullen komen, of de aarde gaat richting 5de dimensie. En dan komt het weer samen. Het is niet zo dat persé dat die naar ons toe moeten komen. Wij gaan … Dat gaat samen gebeuren.

En dan zullen we alle vormen, wezens, UFO’s, bewustzijn krijgen. Ineens. Maar dan hebben wij het bewustzijn, dat wij met hun kunnen communiceren en zij met ons. De binnenaarde zal opengaan op dat moment. Want die willen naar buiten. Die zijn van binnenuit aan het werken. Op dit moment doen ze dat, door vaak op ongewone plekken stenen naar boven te laten komen, of bronnen die opengaan. Zoals water dat opeens ontstaat. Of gas.

Mensen denken, zoals jullie misschien nog weten, is vorige week geloof ik, gezegd geworden dat ze weer heel veel gas gevonden hebben.

Nou de binnenaarde lacht zich kapot, want die zegt, “Die was er altijd al, maar wij hebben gewoon even geduwd!”

Ja dus zij zorgen altijd dat de energiebronnen voor ons zichtbaarder worden. Dat zijn de manieren waarop de binnenaarde aan het werken is.

Is zo een beetje jouw vraag beantwoord?

8. We zijn op dit moment blijkbaar met 7 miljard afgescheiden lichamen op de aarde. Ik denk ook met 7 miljard, ik heb ze niet geteld. Maar het zullen er ongeveer zoveel zijn. Afgescheiden denkgeesten. Is het de bedoeling dat die hele groep misschien nog meer van de zielen die op dit moment nog niet geïncarneerd zijn. Is het de bedoeling dat deze groep als een soort van eenheid, in de 5de dimensie verder gaat?

Die 7 miljard bedoel je?

Ja inderdaad die 7 miljard en eventueel die groep die er ook bij hoort en op dit moment niet hier is? (even gelach)

Het is leuk die beelden die ze laten zien. Beelden zo van “Huh! Hebben wij het over bevolking en dat willen we niet! Wij hebben niet gekozen voor de overbevolkte planeet.”

Nee, dat gaat niet gebeuren we gaan niet 7 miljard zomaar opeens in de , zeg maar met de aarde mee. Dan zou de kosmos overbevolkt worden of de 5de dimensie zullen we maar zeggen.

Nee wat ze laten zien is iets anders. Dat kan niet , want zeggen ze iedere planeet is een wezen , een kosmisch wezen. Iedere planeet is gemaakt om een bepaalde hoeveelheid te hebben. En heel veel planeten zijn nog aan het ontstaan, tussen haakjes, want ze bestaan al. Ze hebben weer nieuwe levensvormen aangenomen. Niet alleen Moeder aarde is daarmee bezig, maar ook deze planeten. En heel veel planeten worden klaargemaakt zodat velen van ons daar de ervaringen nog kunnen gaan doen.

Nee, nee zeggen ze, we gaan niet 7 miljard mensen ontvangen. Dat gaat we niet doen. We zijn gastvrij.

9. We worden dus een beetje eigenlijk opgedeeld?

Nou wat je gaat krijgen is, dat de zielen al keuzes gemaakt hebben. Wat ze iedere keer opnieuw laten zien Leo is, voordat wij al naar de aarde kwamen, deze keus al gemaakt hebben. Wij hebben alleen maar gekozen, om tijdelijk hier te zijn en de ander mee te helpen en noem maar op.

Het is dus niet zo zeer dat we op dit moment keuzes staan te maken. De keuze is gemaakt voordat we naar de aarde kwamen. En wij daar ook meteen, ik geef dan maar een voorbeeld, dat we hebben gezegd, : “Hier willen we met 17.000 en hier willen we met zoveel miljoen. Daar horen we bij en zo gaat het opgedeeld worden. Maar het gaat precies naar het plan van de ziel.

Het zal nooit 7 miljard….iedere keer doen : “Ohhhhhhh…. .”(lachen).

“Wie wil nou 7 miljard in een keer hebben?” Ze zijn heel gastvrij, maar dat gaan ze niet doen.

Wat er wel gaat gebeuren en dat laten ze mij heel duidelijk zien, dat de wezens die niet bij deze overgang horen, dat die op een hele elegante en subtiele en liefdevolle manier naar hun plek gebracht worden. Dus het is niet zo, dat ze met straffen en etc. dat bestaat niet.

Dat gaat niet gebeuren. En ze gaan niet met 7 miljard, dat gaat niet gebeuren.

10. Geloof u dat in 2012 de dijken doorbreken aan de westkant van Nederland? En zal dat consequenties hebben voor Limburg of gaat in Zuid-Nederland bijvoorbeeld een rivier overstromen?

Ikzelf geloof nooit ergens in. Ik denk altijd dat het maar moet gebeuren. Maar de dijken zijn niet stevig genoeg. Dat is wat de Meesters duidelijk aangeven. Ze zeggen ,ze zijn als dominohuisjes in elkaar gezakt.  Ook al maak je drie dominorijen achter elkaar dan heb je nog geen vaste verbinding. Dus al kunnen ze het nog zo breed maken als ze willen, ze zullen de stroom niet tegen kunnen houden. Wat gebeuren moet, gaat toch gebeuren en ze laten mij toch zien, zeg maar dat er aan de zeekant, dat er wel degelijk gaten gaan vallen. En dat het niet tegen te houden is.

Als ik dan vraag of ik mag zien of dat zo’n rampen zijn zoals toen in Zeeland etc. laten ze zien, zeg maar, dat het nogal redelijk mee gaat vallen dit jaar.

Wel is het zo dat het in Limburg, geen grote overstromingen kunnen komen omdat, Limburg hoog ligt. Ook al zou een rivier over zijn oevers gaan, dan nog loopt het niet onder, omdat Limburg hoog is. Dus ze laten mij zien dat er wel in Limburg delen zijn die last zullen krijgen van water , maar het is niet zo dat Limburg af gaat slanken.

Het is wel mogelijk, maar het is nu nog niet daar. Ze laten mij dat niet zien. Ik krijg wel te zien dat de rivieren voller lopen. Heel vol zelfs. En dat het heel erg hard gaat stromen en dat het niet meteen verwerkt kan worden door de riolen en wat dan ook. Dus dat er wel veel overlast gaat komen. Maar het is alsof … ja ik zou bijna willen zeggen dat de Limburgers zeggen: “Hè, hè, eindelijk gebeurt er hier ook eens wat, weet je?(gelach).

Maar het is niet zo dat er hele grote rampen gaan gebeuren.

11. Voor de Randstad gaan er grote rampen gebeuren?

Nou, ze hebben juist aangegeven, dat ze juist NU zeggen ze nee, voor NU! Het is niet zo… Nederland is niet veilig. Want ze laten mij zien dat Nederland echt veel te laag ligt. En dit heb ik net ook al gezien. De dijken kunnen dit niet tegen houden. Want je kunt een dijk breder maken en hoger maken, maar des te meer je hoger het maakt, des te instabieler het gaat worden. Want ze kunnen bob=ven deze dijken niet nog meer zetten. Dan wordt het niet stabiel. En zeker gaan er overstromingen komen. En zeker is het niet veilig. Zeker is dat daar mensen last van zullen gaan hebben. En zeker is dat in Limburg veel erwtensoep gemaakt wordt om uitgedeeld te worden( gelach). Of zo iets.

12. Wat en hoe kunnen we doen om te helpen te hervormen? Op welke manier?

Dat kun je niet! Dat is ook niet je taak! wordt er gezegd. Dat is onze taak niet! Op het moment dat er hulp nodig is, zullen we er zijn.

Op het moment dat er geen hulp nodig  is zullen we ons zelf moeten redden. Of zelf verder brengen,  meebrengen. Het zal ook niet zo worden dat er hulp moet geboden worden. En dat we grote troepen moeten opzetten en zo. Want dat wat er moet zijn is er. Op het moment dat er dingen gebeuren zijn er altijd mensen die helpen en die weten ook wat ze moeten doen. Je kunt ….. dit is een onontkoombaar proces. Daar kan de mens niet ingrijpen.

13. Ik heb gelezen dat het drie daen en drie nachten heel donker zal worden. Wat moeten we doen op dat moment? Zijn we veilig? Wat moeten we doen?

Ze hebben zoveel humor! Op de eerste plaats zeggen de Meesters zo:

“Als je nou eens niet begint met vooruit te leven maar in het NU. Dan is het altijd goed. Als het NU in het donker is, dan is er altijd een kaarsje. En die moet je aansteken.”

Als ik dan zeg dat dat een slim antwoord is en dat het niks beantwoord, dan zeggen ze : “Jaha, Als wij jullie zeggen dat jullie drie dagen duisternis krijgt. Drie dagen en drie nachten. Wat gaan jullie dan doen? Jullie gaan proberen lampen zoeken en noem maar op. Mar dat kan niet. Er is dan een omwenteling van energie. En die omwenteling van energie zegt, dat jullie die energie nog niet hebben.

Dus in het moment van duisternis, zul je in je hart alle licht vinden dat je nodig hebt.

14. Het broederschap, wat dus de Meesters zouden brengen naar ons, is dat een bestaande organisatie? Hoe kom je daarmee in contact? En hoe groot zijn die?

De Meesters vraag je?

Witte Broederschap is gemaakt door vele Meesters in de eeuwen, der eeuwen, der eeuwen.

De Meesters zijn zij die komen vanuit de Bron, die op weg terug zijn  naar de Bron. Deze Meesters zijn overal te vinden, overal in de Kosmos. Overal waar je bent kom je  Meesters tegen. Je moet ze herkennen door je 3de oog en niet door iets anders. Pas als je gedachten en jouw hart in zuiverheid zijn, zul je ze herkennen. Want hun 3de oog is anders, dan het 3de oog van de andere. Zo zul je ze herkennen; zo zul je ze kennen.

Velen van jullie kijken al. Velen van jullie zien. Velen van jullie beseffen niet, dat jullie kijken naar wezens die het zijn. Eentje van de wezens die nu gezegd mag worden is Obama, Moeder Theresa.

Dat zijn wezens die Meesters zijn geweest op aarde en nog zijn.  En zo zijn er nog veel meer die jullie mogen tegenkomen.

15. Hoe lang hebben wij mensen nog dieren nodig als voedsel?

Ik word meteen, acuut misselijk! Dit vind ik zo erg!

Op de eerste plaats hebben wij geen dieren nodig voor voedsel, dat is een keuze die wij gemaakt hebben vanuit de Oertijd, waarin wij dat wel nodig hadden maar dat is niet meer. Toch zijn er nog lichamen, die dat nog nodig hebben. Er wordt duidelijk gezegd, dat het niet zo is, dat ieder wezen moet zeggen: “Oké, ik heb het niet nodig”. Want het ligt eraan waar je van thuiskomt, van welke planeet. En sommigen hebben dus vanuit hun cellen, in zich dat ze dit nodig hebben.

Dieren eten is een afspraak tussen de dieren en de mens maar vergeet niet dat alle afspraken opnieuw bijgesteld kunnen worden. In de toekomst is het zo dat, dat niet meer gaat gebeuren.

In de toekomst is het zo, dat wij geen Eenhoorns zullen eten, want dat is een edel wezen. Alleen zijn we vergeten, dat onze paarden afkomstig zijn van Eenhoorns.

Wel is het zo dat wel zelf voelen, dat wij bij die wezens horen die vlees nog nodig hebben; een excuus hebben wij daar niet voor. Wij mogen ook beslissen om te zeggen, ik doe het niet meer. Maar het ligt aan ons  en in de toekomst zal het niet zo zijn.

Jean: “” Zijn er nog vragen?”.

16. Hoe gaan wij wonen?

Er komt zo een beetje naar voren van: “Ich baue dir ein Schloss “ – (gelach).

Maar hoe gaan wij wonen?

Dat ligt eraan in welke plaats jij hebt gekozen. Als jij als ziel gekozen hebt om op aarde te blijven. Zul jij een beetje zo blijven wonen als nu. Alleen het zal wat lichter worden. Als jij besloten hebt om naar een andere planeet te gaan, zul je niet in holen terecht komen. Of je moet ervoor gekozen hebben. De meeste van ons zullen terecht komen in huizen, die niet meer van Moede Aard vergen. Die alleen maar aan de mens schenken, dat wat de mens  nodig heeft, maar niet meer zullen nemen, dat wat niet van hun is. Zo zul je in de toekomst gaan wonen.

De huizen die helemaal gemaakt zijn op comfort. Maar niet gewone huizen. Oké?

17. Hebben we dan nog energie nodig? Zoals brandstof en zo?

Nee, dat wordt allemaal geregeld vanuit zon en water. Er wordt geen energie meer gebruikt. Want alles wat neemt van Moeder Aarde zal niet meer bestaan.

18. Vorige week zei je in de lezing, nieuwjaarsmeditatie, de overledenen stonden aan de kant in de nieuwe wereld. Komen we ze dan tegen? Kunnen we ze zien?

Ja dat is zeker, daarom waren mijn familieleden hier. Want ik heb mijn zusje nog nooit gezien. En ik zag haar; ze is wel een mooi meisje. En mijn overleden broertje. En mijn vader en moeder. En ik heb niet zoveel contact gehad met mijn vader in mijn leven. Maar die was er en hij was ook nog trots op me,  ook nog; vond ik nog grappig. Enne, ja en dan zijn ze niet meer overleden, hè! Dan zijn ze weer daar.

Maar je kunt ze steeds korter bij zien, hè. En soms kan je huis wel erg vol zijn hoor. Want ik kom uit een grote familie en stuur ze al eens weg. Dan is het mij te druk.

En ik en blij dat ik niet meer hoef te bakken en te  braden en zo. (Gelach). Dat is het voordeel van het bezoek van hun. Want je zult ze echt wel zien.

19.  Ik voel me zeer sterk aangetrokken door de combinatie  kleur blauw / wit en het getal 11. Betekent dat wat?

(Er wordt gelachen).Sorry!Er gaat eentje van de meesters zo staan en zegt: “Nee, ben je gek. Waarom zou dat wat betekenen. Hij zegt: Jullie op aarde krijgen alles aanwijzingen. “t is zo, zegt ie, dat in de vloerbedekking, in ieder kruimel; overal zijn aanwijzingen.

Getal11 is een aanwijzing. Dat weet je. Je weet het wel! Het zou ook kunnen vertellen dat je nog evenwicht moet brengen in jezelf. Want als je het uit elkaar haalt, zijn het twee enen die niet bij elkaar zijn.

Het zou ook kunnen zeggen, dat je op dit moment vrijheid zoekt. T je nog niet helemaal in evenwicht bent. Het zou ook kunnen spreken over één en één is twee. En dat is altijd dualiteit! Of…. het zou Meesterschap kunnen betekenen. En daar mag je eens over nadenken.

De blauwe kleur staat voor het spreken en het staan. En de witte kleur hoort bij het hart, de zuiverheid. Maar ook met de Michael-energie. Maar ook de energie van planeten en van sterren. Dus  verdiept nog  dieper in die kleur, en in het getal. En luister naar je hart en niet naar je ego. Dan hoef je nooit meer te vragen, dan weet je. En dat zegt het getal 11; je bent er bijna.

20. Er wordt heel veel gesnoeid in cultuur. Wat kan muziek betekenen voor de overgang naar de 5de dimensie?

In eerste instantie Monique, was ik blij dat ik je zag. In tweede instantie was het zo, dat ik dacht: nou ’t is maar goed dat ze snoeien in muziek, want we maken zo’n herrie, dat het ook niet meer leuk is. Het hart kan niet meer aangesproken worden. Het erge is dat ze muziek misbruikt hebben en dat is dus waardoor muziek op dit moment een andere wending moet vinden. Men heeft muziek misbruikt om satanisme er in te doen, niet normaal.  Men heeft het niet gehouden, waar het bedoeld voor was. Het was bedoeld om het lichaam in evenwicht te houden. Bedoeld om alle cellen in je lichaam in evenwicht te houden en gezond te houden. Dat hebben we omgevormd, maar dat hoorde bij die dualiteit etc. Op dit moment wordt er daardoor weer de mens gedwongen tot nieuwe creaties.

En  de mens, die gedwongen wordt tot nieuwe creaties, die komt korter bij zichzelf. En velen van de muzikanten zullen ontdekken, dat ze niet met passie aan het spelen waren. Dat de passie was gericht op inkomsten. En daardoor waren ze niet aan het doen  wat ze moesten doen, van binnenuit.

Het creëerde gemakzucht en geen passie en geen liefde. Voor diegenen die de liefde erin gezet hebben en vastgehouden hebben, voor diegenen zal de muziek nooit verdwijnen. Voor diegenen zal nieuwe muziek komen.

Die zullen nieuw gaan ontdekken, hoe ze hun instrument kunnen vasthouden en hoe ze het anders kunnen brengen.

Veel van de muziek was gemaakt in de oudere tijden, in de donkere tijden. Dan heb je het over Bach etc. Dat is gemaakt voor toen energie te brengen en liefde. Op dit moment zijn we over aan het hevelen vanuit de oude donkere tijd, naar de nieuwe tijd; zijn we die oude energie aan het pakken die toen gedaan was voor het licht vast te houden, zijn we over aan het pakken naar deze tijd en nu opnieuw aan het creëren. Daar zit liefde in. Je moet niet bang zijn voor verdwijning van de muziek. Je moet omhelzen, het nieuwe van de muziek. Want er zullen alleen maar wezens opstaan, die echt weten waar ze over spreken en dan zit dat in hun hele lichaam, dan trilt dit .

Want de muziek is de toekomst; is ook de genezing. Dus het verdwijnt niet! Het gaat anders worden.

We gaan er mee stoppen. De Meesters hebben aangegeven, dat ze vanavond heel sterk aanwezig waren.

En ze hebben. …daarom moest ik ook even een pauze inlassen…dat doen ze normaal niet. Maar mijn lichaam moest weer even terugkomen om met jullie te praten. En dat was ook goed. Het heeft heel even geduurd. Ongeveer 10 minuten voordat mijn lichaam weer ‘bij’ was.

Het was groots, de energie. Maar vooral door jullie, omdat jullie met duidelijke interesse gekomen zijn en niet zo zeer uit nieuwsgierigheid maar wel uit innerlijk geweten en innerlijke kennis hebben jullie meegebracht. En daar wil ik jullie voor bedanken, want daardoor was het makkelijker om in een ander energieveld te geraken. Dus . . . . . naar jullie toe, dankjewel!

We gaan afsluiten met een “Blessing”.

Muziek start:Ga goed zitten, zet jullie voeten op de aarde en leg jullie handen in jullie schoot en sluit je ogen en laat je zegening geven.

Afsluiting en dankwoord aan Jean