header met logo

Lezing:  Wat zeggen de Meesters over 2011. 

Door Jean Freer

Woensdag 15-1-2011   

Goedenavond dames en heren, het is een ietsje hectische avond, maar dat was het al de hele dag. De Meesters zijn altijd heel snel en heel vlug om te veranderen.

Maar vandaag kwamen ze bij me. De Meesters hebben me vandaag gevraagd om u uit te nodigen in hún wereld te komen. Omdat het nog maar zo’n klein stukje is waar wij al bij zijn.  Ze zeggen; “Jullie zijn klaar om nog een volgende sprong te maken.

We nodigen jullie zo dadelijk uit om mee te gaan naar de wereld van de Meesters.”

We horen muziek ……….. ‘Welcome To My World’ ………..

Ik moest verschrikkelijk lachen omdat ze begonnen met te zeggen: ‘Zie nu de meesters voor je.’ Er werd door mijn ogen gekeken. Ik zag dat ook, jullie zijn de Meesters, jullie zijn degenen die hier uitgenodigd zijn om samen met de Meesters vanavond 2011 in te luiden. 2011 gaan we zien als een jaar dat vreugde gaat brengen maar ook heel veel ups en downs. Het gaat enorm snel, zeggen ze. Maar ze zeggen het gaat ook langzaam omdat jullie nog altijd niet willen zien, dat jullie de Meesters zijn. Want als jullie gaan zien, wij zijn de Meesters waarop wij gewacht hebben, dan…. Dan! gaan we verder, zeggen ze.

Dus vanavond vraag ik jullie eerst, voor ik verder ga, om een hand aan iedereen te geven en elkaar te begroeten en te zeggen: Goedenavond! Jij bent de Meester…. 

Goedenavond dan, iedereen. Ze beginnen natuurlijk helemaal goed en dat wist ik wel. Te beginnen dat ik moest lachen… dat is typisch iets voor de Meesters. En als wij elkaar hebben gezien als Meesters, dan mogen we verder gaan.

Tot ons komen vanavond Meesters van genezijde die verschillende dimensies hebben. Vraag niet iedere keer wie was dit, of wie was dat, want soms gaat het te vlug en zeggen ze het ook niet. Mijn gidsen, zijn zeven gidsen en die hebben geen naam. Ik kan het vragen maar krijg geen antwoord. Het is niet belangrijk, jij bent de Meester, ga je werk doen.

Vanavond beginnen we eerst met een klein gebed dat doorgegeven is voor jullie. Dat hebben ze me vanmorgen, of vannacht doorgegeven. Ze zeggen, begin met dit gebed:

“De Meesters omringen u. De Meesters beschermen u. De Meesters schenken u genade en liefde.”

Als je iedere ochtend en avond dit gebed bidt, dan zul je iedere keer opnieuw beschermd zijn en geen last hebben van de energieën die op je afkomen.

Meester Sanat Kumara wil als eerste doorkomen.

Hij begroet jullie en zegt: ik ben een Meester van het Licht. En ik kom tot jullie om te zeggen: Lieve mens, lieve wezens van de Aarde. Lieve… geliefden van ons, kinderen, volwassenen, Meesters, jullie zijn alles wat jullie willen zijn. Ik vraag jullie nu om in je kracht te gaan staan om anderen mee te helpen, want jullie zijn degenen die kunnen horen, kunnen voelen, kunnen weten, kunnen zien en kunnen zeggen. Jullie hebben van ons de toestemming gekregen om groter te worden en je aura groter te maken, zodat de ander in dit auraveld beschermd en geliefd kan zijn.

Dit jaar, wordt een jaar waarin heel veel dingen gaan gebeuren. Enorm veel water IS al gaande en dit gaat nog groter worden. Wij weten dit al lange tijd en jullie weten dit ook. Het is niets nieuws. Om nu over rampen te gaan praten, zou zonde zijn van onze tijd. Laten we nu liever praten over jullie harten die op dit moment aan het zwoegen zijn, en vragen: “Meesters, wat moeten we doen en waar gaat onze richting naar toe?”

Ik zeg jullie: Ga zitten! Iedere keer opnieuw: Ga zitten. En luister naar onze stem. Want wij zijn bij jullie. We lopen met jullie. Want jullie zijn onze familie en wij willen dit met jullie delen. Als wij met jullie delen, voelen jullie dat de ene moet gaan schrijven, de andere moet gaan praten, en weer een andere moet gaan voelen. En op dit moment vraag ik jullie om te gaan voelen. Voel wat hier gaande is. Voel hoe veel Meesters hier zijn, voel hoeveel Engelen hier zijn, maar vooral voel hoeveel ruimteschepen hier zijn, want zij zijn heel kort bij om jullie te gaan helpen gedurende de moeilijke tijden tot en met tweeduizend dertien.

Deze jaren die nu gaan komen, zijn jaren zoals de ruimteschepen gaan, snel en weer weg. Ze komen en ze gaan, snel, snel en dat is omdat we op dit moment net zoals jullie allemaal heel druk zijn. Vraag aan het team van ‘Oneness’ wat wij ze net hebben laten doen. We hebben het team van Oneness gevraagd, om de stoelen om te draaien en om op een nieuwe manier naar alles te gaan kijken. Dát was de chaos die wij even tegenkwamen. Daarom moesten we snel, snel veranderen en konden  niet om half acht de deur openen. Dit is wat de Meesters zeggen, dit is een voorbeeld van wat er met jullie gaat gebeuren. Jullie neuzen zijn gericht dié richting uit en het volgende moment pakken wij jullie op, draaien we jullie helemaal om en je gaat de andere kant uit. Maar je bent dan ook het verleden totaal kwijt. Dat komt niet meer terug.

Velen van jullie zullen gesprekken hebben met mensen die nog vast hangen aan het oude en deze mensen zullen jullie niet meer kunnen begrijpen. Toch vragen wij jullie om door te gaan en daar niet bij stil te blijven staan, omdat je dan denkt ik ga verliezen. Je gaat niet verliezen maar je gaat deze mensen leren om mee te gaan naar het nieuwe. Dat is zeer belangrijk.

Als het moment komt dat je helemaal omgekeerd wordt en denkt: wat is dit nu? Ik was toch op weg daar naar toe en ik dacht, ik was toch goed bezig? Weet dan dat dit niet is omdat je niet goed bezig bent, maar dat het te maken heeft met het moment waarop jouw ziel jou duidelijk de richting gaat aangeven waar je naar toe gaat. Dat kan een héle andere richting zijn als dat je ooit gedacht hebt. Maar schrik daar niet van. Ga heel langzaam die weg.

Een ding is zeker: het zal je niet slecht vergaan. 

Het water zal niet altijd tot aan je lippen komen te staan, want eerdaags zul je net het hoofd boven water kunnen houden. Ik zeg jullie mensen, luister naar deze woorden want dit is belangrijk omdat jullie degenen zijn die de anderen kunnen gaan helpen weg te gaan uit de ellende. Want op dit moment zal afgescheidenheid komen en er zullen heel veel roependen komen die mee willen en die hebben toch jullie hulp nodig. En iedereen die jullie krijgen te zien en die een hand uitsteekt, daarvoor vragen wij jullie, pak die op en neem die mee. Maar onthoud: Als het niet meer gaat… STOP! Want dat is het moment waarop jullie weer Licht moeten tanken en dat jullie van ons de genezing krijgen.

Momenteel zie ik buitenaardsen met nieuwe apparatuur, zij komen om mensen in de zaal en in de omgeving te helpen. Ze hebben apparatuur bij zich die wij niet kennen. Men is bezig om deze apparatuur op Aarde te installeren opdat men sneller ziektes kan gaan opsporen.

Heel veel ziektes bestaan niet, het zijn creaties nog vanuit vorige levens en die zijn zich nu vast aan het nestelen in bijvoorbeeld jullie organen of in jullie spieren of in jullie hersenen. Weet dat dit alleen maar te maken heeft  met een stuk dat jullie nog op moeten lossen.

De buitenaardsen zijn hier met apparatuur dat enorm snel gaat. Deze apparatuur gaat met trilling, licht en kleur. Velen van jullie kunnen daardoor ook voelen dat heel snel in je lichaam dingen veranderen. Vandaag kan je lichaam zwaar zijn, morgen kan je lichaam snel weer helemaal goed zijn. Je lichaam kan voelen alsof het gerekt wordt maar het kan ook voelen alsof het te zwaar wordt. Al deze dingen hebben er mee te maken dat wij bij jullie zijn. Wij willen jullie laten weten dat alles wat wij aan het doen zijn is om te proberen om de Aarde zo snel mogelijk in de vijfde dimensie te krijgen. Weet heel veel mensen zeggen dat we op dit moment de vierde dimensie binnen gaan.

Dit is NIET zo.

Op dit moment kijken jullie ogen IN de vijfde dimensie en omdat jullie ogen in de vijfde dimensie kijken kun je ook begrijpen dat je af en toe duizelig wordt. Die duizeligheid kun je alleen maar oplossen door weer terug geaard te raken. Ga dan even op de grond zitten. Of ga je eventjes vasthouden aan iets wat heel aards is. Het liefst iets dat verbonden is. Als je over straat loopt, ga dan niet naar lantaarnpalen toe, want deze lantaarnpalen hebben teveel stroom bij zich dat niet van de Aarde is maar wat omgezet is en daar zitten teveel manipulaties in. Als je je soms moet vasthouden, ga dan alsjeblieft naar een huis toe of naar een boom en houd je daar even aan vast. Dit kan zijn omdat je op dat moment op een transformatieplek staat waar de Aarde probeert zich te veranderen.

Kinderen, Ik groet jullie, goedenavond dames en heren, ik begroet jullie als een Meester van het Licht. Ik ben eentje van jullie, jaren geleden geweest. Op dit moment sta ik hier in deze zaal en heb heel veel mensen van jullie begroet door te zeggen: ‘In mijn hart ben ik met jullie verbonden.’

Mijn naam is Meester Sananda en velen kennen mij als Jezus, of de Christus. Ik ben hier vanavond om Liefde te brengen naar de mensheid maar ook om jullie te zeggen: er is heel veel hoop.

Ga er niet altijd van uit dat alles dat je hoort en ziet negatief is. Onthoud dat a l l e s  Liefde is. Wij kennen geen andere energie. In onze sferen is alleen maar Liefde en genezing, geborgenheid en mededogen. Ik vraag jullie dan ook om uit de negativiteit weg te blijven als je het tegenkomt. Onthoud: met mededogen en Liefde, dat je in je hart meedraagt omdat je verbonden bent met het Licht van het Christusbewustzijn,  kun je de ander helpen om opgetild te worden naar een Nieuwe Wereld.

Op dit moment breng ik naar de Aarde heel veel kinderen die een enorm hoog Christusbewustzijn hebben, maar ze hebben een heel zwak gestel. Dat komt omdat deze kinderen zo’n grote Liefde in zich hebben en hier op Aarde nog iets willen doen, maar niet meer het oude lichaam aan kunnen nemen.

Verzorg deze kinderen heel erg goed. Als je de ouders ziet, dan zul je zien dat ze vaak heel veel verdriet hebben omdat ze graag dit kindje zo goed willen verzorgen. Altijd opnieuw vraag ik jullie om deze ouders te bevestigen net zo lang als zij van dit kind houden en het kindje alle liefde en geborgenheid geven die ze kunnen. Dan zul je zien, dat deze ouders zich veel beter zullen gaan voelen in hun rol als vader of moeder. Weet dat daardoor heel veel huwelijken stranden omdat de ouders in paniek zijn geraakt en de grootouders niet meer weten wat ze doen moeten.

Toch is het heel eenvoudig. De eenvoud is het waardoor jullie struikelen. Jullie zijn vergeten dat er niets groter is dan Liefde. Geef de ouders geborgenheid. Als je grootouders bent van deze kleine kinderen, dan vraag ik jullie: neem af en toe de taak over zodat vader en moeder rust kunnen krijgen en zich terug kunnen vinden. Want het is zo moeilijk om af en toe een kindje te hebben dat ZO zwak is. En onthoud: ook al heb je een sterrenkind, dan nog is de energie op Aarde TE zwaar voor deze kinderen. Als grootouders kun je enorm veel hier aan bijdragen omdat je de ouders kunt ondersteunen door de ouders altijd opnieuw de ruimte te geven zodat ze eventjes weer bij kunnen slapen. Eventjes zichzelf weer terug kunnen vinden en daardoor betere ouders worden. We vragen nu dan ook steeds meer aan de grootouders, om hier een stap naar voren te doen zodat de ouders de ruimte krijgen en deze kinderen ook de ruimte krijgen. Des te meer je deze kinderen inengt, des te slechter is het voor deze kinderen omdat ze zo groot zijn van energie.

Hun omgeving heeft veel licht nodig, daarom vragen we jullie om deze kinderen te helpen groeien door hen zoveel mogelijk buiten te laten zijn, in de natuur, waar ze in contact kunnen komen met de natuurwezens die hen iedere keer weer kunnen aanraken. Heb je een prachtige tuin, laat je kind buiten. Heb je geen tuin ga dan het bos in. Laat je kind spelen tussen de struiken en tussen de bomen en je zult zien dat je kind weer rode wangen krijgt en sterker wordt. Onthoud: de natuurwezens zijn hier om jullie te helpen. Dit is zeer belangrijk. Omdat de natuurwezens op dit moment aangeven dat zij zelfs op dit moment zich soms terug moeten trekken door het water en zij daarom zelf niet op plekken kunnen zijn waar wel later de kinderen zijn.  Als het water weg is, vraag ik jullie dan ook, ga gezamenlijk helpen zodat de Aarde weer zo snel mogelijk door de natuurwezens geholpen kan worden. En weet dan als je dat aan het doen bent, dat de natuurwezens een zegening naar jullie uitspreken waardoor het je financieel beter kan gaan, emotioneel beter kan gaan, familiair beter kan gaan en zakelijk beter kan gaan. Alsjeblieft ga terug en help de natuurwezens zo veel mogelijk.

Velen van jullie kunnen een aanraking krijgen van deze prachtige wezens die klaar staan om altijd te helpen.

Tweeduizend elf wordt een rampenjaar, zo noemen jullie dat. Voor ons is dit een jaar van grote opruiming. Want vanuit een grote opruiming komen heel nieuwe toestanden. Boten zullen op plekken terecht komen waar ze niet thuis horen en denk dan op een dak of in de achtertuin. Onthoud: dit is niet een plek waar ze thuis horen. Het hoeft niet bij jezelf te zijn, maar het zal bij de buren zijn of bij de buren in Australië of buren in Nieuw Zeeland want ook daar gaan nog nieuwe dingen gebeuren.

Er komen nog veel veranderingen op deze Aarde, maar er zullen ook heel veel fabrieken blootgesteld worden aan veranderingen en dan heb ik het over fabrieken die veel met chemie te maken hebben. Want er zijn nog altijd hele grote fabrieken die op dit moment gevaar lopen omdat de Aarde op deze plekken aan het verschuiven is door wateroverlast of door kleine aardbevingen of wat dan ook. Onthoud: alle mensen in de omgeving: als je kunt verhuizen, verhuis. Want dat is zeer belangrijk. Het is niet goed voor kinderen om in de buurt van die industrie te zijn.

Ik ben Meester Kuthumi en ik groet jullie vanavond. Ik kom tot jullie als leraar van de Aarde. Als leraar van de Aarde wil ik graag dat jullie meedenken over plekken waar het helemaal niet goed is. Ik praat over Jeruzalem. Ik praat over Palestina, onze heilige plekken die eigenlijk op de Aarde totaal niet de plekken zijn die wij wilden hebben op de Aarde. Maar onthoud een ding. Wij hebben meegeholpen om de rommel op te ruimen en energetisch is het allemaal opgeruimd, maar op de Aarde zullen nog dingen gebeuren.

Veel mensen hebben nog geheime wapens in huis, dat is niet de bedoeling ervan. Onze Engelen helpen mee om daar te kijken wat ze kunnen doen. Want de munitie zal niet meer zo sterk zijn als die van tevoren was. Dat is ook de bedoeling, dus we zullen heel vaak zien dat de munitie niet afgaat op het moment dat men dat wil. Dat is ons werk en dat is ook de bedoeling ervan.

Wij helpen mee, zodat het voor jullie op Aarde leefbaar blijft, want om heel eerlijk te zijn, is het dat op dit moment niet. Wij hebben gezien dat de energie op Aarde niet gezond is. Daarop wordt gewerkt van ons uit, ook van binnen uit. Steeds meer wezens komen uit de Aarde naar boven toe om jullie te helpen met ontwikkelingen in materiële zaken.

Dan krijg ik te zien dat apparaten aangepast worden aan een nieuwe energie want de voltage is te zwaar voor dit. Wij krijgen een andere voltage op deze Aarde. Dat is belangrijk omdat het steeds meer de energie wordt van licht-energie.

Dat zou dus in kunnen houden dat je heel vaak op dit moment pech met je auto krijgt en denkt, wat is er nu gaande, hij springt niet aan, en dat is de sparkle (vonk) dat is wat hij zegt. En dat zou wel eens de motor kunnen zijn. Hij sprak een beetje Engels.

Maar…. rust!  Blijf geduldig en je zult zien…. Zo ineens is het weer daar. Ga niet stressen. Laat het maar gebeuren. Want het gebeurt niet voor niets. 

Er is een plekje voor jullie om terug te keren tot jezelf. Midden op de autobaan. Schrik dus niet!

Meester Kuthumi zegt: “Ik heb met jullie hele serieuze zaken te bespreken. Ik sta hier samen met Meester Sananda. En we staan hier om jullie grote dingen te vertellen. Op dit moment, mensen, zijn de Engelen en natuurwezens en de Goddelijke Wereld zo kort bij aan het komen dat we jullie één dezer dagen echt de hand gaan reiken. En velen van jullie hebben dit al meegemaakt. De bedoeling is dat we jullie daarmee op kunnen tillen naar een hogere dimensie.

Op de Aarde is de Goddelijke Wereld nu in aan het dalen. Het is niet meer daar en hier, het is HIER, waar alles plaats vindt. Voor ons is er zoveel vreugde maar nog altijd kunnen we het niet verankeren omdat het nog niet de tijd is om dit te doen.”

Weet, tot tweeduizend dertien zullen er nog veel ontploffingen gebeuren waardoor je schrikt en denkt:  mijn God, de Aarde vergaat!  Weet dat dit NIET ZO IS. De Aarde vergaat niet! De Aarde wordt schoon, wordt prachtig! Zij wordt alleen maar nog mooier.

Onthoud deze dingen zodat jullie niet gaan schrikken. Maar weet dat jullie huizen mee kunnen beven en dit zijn toch dingen, die jullie niet tegen kunnen houden, dus dat wil niet zeggen dat in Limburg meteen overstromingen gaan plaatsvinden en aardbevingen en zo, zo moet je het niet zien. Maar als in andere landen bevingen zijn dan hebben jullie er toch energetisch nog last van. Vooral in de streken boven, zoals Friesland en Groningen waar nog altijd aardgas wordt gewonnen. Dit is toch vaak niet wat wij er helemaal van verwachten.

Nogmaals, er is ook in de zee veel gaande. In de zee zijn de dieren niet gezond. En de Aarde is niet zoals wij dat willen hebben. Maar onthoud dat dit niet jullie creatie van dit moment is maar de creaties van vorige levens.

Alles wordt nu opgeschoond. Want wij beloven jullie, we gaan naar een tijd die jullie de Gouden Tijd noemen. Maar voor ons is dat de tijd waarin jullie terecht MOETEN komen omdat jullie er zo hard voor gewerkt hebben. Jullie zijn de Meesters. Jullie hebben zo hard gewerkt. Dit is jullie verdiende loon om te komen op een plek waar vrede is, waar harmonie is, waar alles is dat je nodig hebt.

Maar onthoud, de hebzucht is nog groot op de Aarde. En wij willen jullie beloftes doen. Maar wij willen ook dat die beloftes voor jullie waar worden. Alsjeblieft, wij vragen aan jullie: verzorg je lichaam goed. Want je DNA patroon slaat soms op hol. En doordat die op hol slaat zijn er ziektes naar boven aan het komen die je kunt voorkomen. Ga eerst ZITTEN, altijd opnieuw. Ga zitten. Verbind je met ons. Vraag om gouden licht. Vraag dat je verbonden mag zijn met de vijfde dimensie waar ziek zijn niet meer bestaat. En ik zeg jullie, alstublieft, dit zijn instrumenten die wij jullie aanreiken. Er zijn zoveel instrumenten op de aarde.

                              

Op dit moment is het heel goed om weer terug te gaan naar de stenen. Maar vooral de geslepen stenen zoals de bergkristal, die prachtig geslepen is. Maar als je kunt, kijk dan naar kleine diamantjes die ook weer geslepen zijn en hang die om jouw hartchakra en jouw keelchakra. Hier op de hoogte bij je borst. Zeer belangrijk, want daar is het hartchakra. Dat wil nu stralen en dat wil nu naar buiten. Dit hartchakra is verbonden met onze energie. Doordat dat verbonden is, is het alsof jullie toch constant naar voren getrokken worden, door willen gaan maar iets houd je nog tegen.

Dit is niet onze keuze. Het is de keuze van jullie, omdat jullie nog angst hebben. Laat de angst los. Een menselijke Engel is een Engel, van vlees en bloed. Een Engel die weet, ik ga door, ik ben krachtig en ik kan het. Wij groeten jullie. Wij zijn de Meesters die jullie gelijkwaardig hebben gemaakt aan ons. Kom naar ons toe en weet wij zijn de healers wij zijn degenen die voor jullie klaarstaan. Open je armen voor ons en wij komen naar jullie toe.

My greetings to you my ladies and gentlemen. For my name is Ashtar Sheran. And I am here as commander of the Galactic Federation of Light. I will speak to you in Dutch. So that you can understand me. But Jean will understand me in English. For she speaks English and she can understand me. Many greetings for I love you and I care for you.

Ashtar Sheran de commandant van de Galactische Federatie van Licht. Die soms hier komt … en in zijn vloot aanwezig is als commandant... en daarom ook soms militaristisch praat.

Ik kan alleen de woorden herhalen zoals hij die zegt.

Ik spreek tot jullie als commandant en als commander weet ik ook dat ik niet degene ben die de baas is in zoverre dat ik over jullie heers maar mét jullie heers. En ik vraag jullie dan ook het volgende:  weet er zijn leiders op de Aarde, die op dit moment heel sterk zijn en die door ons begeleid worden. Ga deze leiders zoeken. Je kunt ze vinden lieve mensen, dat zijn de mensen die jullie nodig hebben om de landen weer gezond te maken. Er komt steeds meer een regering die op een wereldniveau gaat regeren.

Deze leiders zijn al op Aarde. Zij zijn opgeleid, zij zijn leiders die met mededogen en liefde naar jullie toe werken. Die zoeken naar genezing voor jullie en de Aarde. Die zoeken naar genezing voor landen waar zoveel chaos is.

Wij vragen jullie dan ook: zoek deze leiders. En bid voor deze leiders. Want op dit moment zitten er een paar gevangen die nog niet bekend zijn. Deze leiders die op Aarde zijn en gevangen zitten, gaan door vreselijke martelingen heen en ze hebben het heel erg moeilijk. Maar ze zijn verbonden met ons en ik heb me pas geleden nog aan drie van hen laten zien, zodat ze weten dat wij er zijn. We zijn daar om hen te helpen. Deze martelingen gaan gewoon door, dat zijn niet dingen die wij meteen kunnen stoppen.

Toch zal er een van deze dagen een grote rel gebeuren in een van die gevangenissen, omdat iemand zal sterven die heel dierbaar was bij deze gevangenen. Daar gaat een grote rel komen. Daar zullen jullie van horen. Weet dan dat het eentje van ons was. Maar hij is gekomen om te helpen veranderingen te brengen. Dit, lieve dames en heren zal niet lang duren, dit zal binnen korte tijd gebeuren. En toch is dit al vaker gebeurd. Maar steeds meer gevangeniswezens zeggen: ‘wij zitten hier. We kunnen niet dienen, wij kunnen alleen maar grover worden en kunnen hier niet groeien. En wij willen wèl groeien, we willen uit de gevangenis.’

Maak je geen zorgen, want degenen die niet meegaan naar de vijfde dimensie zullen het niet redden en dat is gewoon omdat dat zo nodig is. Toch wil ik dat jullie weten, dat wij hier aan het helpen zijn. Dit heeft te maken met recht dat moet geschieden. Op dit moment gebeurt dit niet. Het recht geschiedt niet. In vele landen zitten mensen opgesloten, journalisten die eigenlijk alleen maar hun werk aan het doen waren en die aan het helpen waren, deze mensen hebben een uitzichtloze situatie op dit moment. Toch wil ik jullie zeggen: ook hier komen oplossingen voor. Sommigen van hen zullen sterven en er niet levend uitkomen. Daar zullen tranen voor geweend worden en deze mensen die wenen weten dat er iemand overleden is. Toch moet dit gebeuren om mee te reinigen aan de rechtssystemen want de rechtssystemen zoals die nu op Aarde zijn, hebben alleen nog maar met macht te maken en niet met hulp aan de anderen en hulp aan de Aarde.

Ik groet jullie:  My name is Ashtar Sheran. 

Mijn naam is Lord Melchisedeck. Ik kom uit de energie van de kosmos, verbonden met de Aarde. Vanuit het Hart van de Vader verbonden met de Moeder spreek ik tot jullie.

Hij komt tot jullie, om jullie te zeggen, dat alles dat gebeurt op de Aarde ook in de kosmos gebeurt. Denk niet dat jullie diegenen zijn die lijden, dat is niet zo. Jullie krijgen de kans om te groeien en groot te worden en dit te doen waar jullie recht op hebben.

Momenteel zijn er enorme verschuivingen in de kosmos, die jullie niet kunnen volgen. En toch hebben jullie pas geleden op de televisie gezien dat er aarde-energie…..  dat er planeten zijn die op de Aarde lijken en ongeveer dezelfde energie hebben.

Dit is NIET echt gebeurd, dit is een illusie-plaatje van ons, zodat de wetenschap verder gaat zoeken, want er zijn mogelijkheden voor de mensen om te kunnen groeien en van de Aarde weg te gaan, zonder dat ze veel daarvoor hoeven te doen. U hoeft niet naar de winkel te gaan, nieuwe kleren te zoeken. Absoluut niet. Er bestaat geen pak dat u nodig hebt om die overstap te maken van de ene planeet naar de andere. Deze planeten komen zo kort bij elkaar dat alles wat je nu ook aan hebt daar ook gebruikt kan worden. Onthoud: wij zijn daar om jullie te helpen. En we willen jullie meenemen en deze dingen laten zien. Velen van jullie hebben al dromen gehad, we weten dat dit al zo is. Velen van jullie zijn opgehaald door ruimteschepen en weten dat deze aarde, of deze planeten al bestaan.

Wij zeggen jullie: houd je kleren aan. Zorg dat je altijd je jas klaar hebt en je tas, want je kunt acuut instappen en meedoen. Maar bagage, dat wordt niet meegenomen, omdat jullie alles zullen vinden daar, wat je nodig hebt. Zo als je daar aankomt, heb je de kleren aan die bij die energie horen. En weet, dit is geen belofte, dit is wat iedereen al WEET.

In de wetenschap hebben ze dit al gezien. En er zijn heel veel astronauten die dit hebben gezien, die wezens hebben gezien die op hen lijken, die kleding aanhadden die zij konden terugherkennen als aardekleding. Niet met zulke rare pakken die niet met zulke rare pakken rond aan het wandelen waren en die totaal in vrede en harmonie waren. Ik zeg jullie: dit zijn de dingen die nu altijd meer zichtbaar moeten worden. Want weet je, jullie regering die weet dit al. En zij weten dat zij dit naar buiten moeten brengen. Maar als ze dit naar buiten brengen, weten zij nog niet hoe de mensen zullen reageren, omdat ze niet weten hoe ze dit moeten doen. Ze hebben nog niet genoeg beelden, ze hebben nog niet genoeg informatie verkregen. Dit is ook nog niet de tijd.

Toch zeg ik jullie: jullie karma is een grote stap die jullie achter moeten laten. Wil je mee met ons de Nieuwe Dimensies in. Dan weet: werk aan je karma. Zorg dat je je lessen geleerd hebt. Want wij hebben totaal nieuwe lessen, lessen van vreugde, lessen van leven, lessen van liefde, lessen van mededogen en weet, dit is voor iedereen van jullie weggelegd.

Zeg niet: ik kan dat niet bereiken. Want iedereen in deze zaal krijgt toestemming om dit uit te proberen. Ga je pad op en onthoud, als je begint dat je in een soort vacuüm komt en dat je in een ronde tunnel komt met meerdere kleuren. Je wordt getrokken naar een deur waarvan je denkt: daar wil ik naar toe. En die deur is schitterend. Als je bij die zogenaamde deur komt, zie je dat het geen deur is, maar zie je dat het een andere dimensie is waar jij thuis hoort. En in die dimensie daar zul je gelukkig zijn en toch kunnen jullie dat in deze staat van zijn reeds uit gaan proberen. Daarom is meditatie heel erg goed voor jullie. Probeer altijd opnieuw rust te creëren zodat je veel meer contact met ons kunt krijgen.

Ik zal jullie proberen te laten voelen hoe groot het universum is. Als jullie goed voelen kun je voelen dat de energie kouder wordt en sneller gaat draaien. En dat is voor iedereen hier in de zaal voelbaar als je maar wilt. Begin je het nu koud te krijgen dan is dat niet omdat de verwarming niet aan staat maar dan is dat omdat de energie aan het veranderen is, puur om jullie te helpen te weten dat dit de weg is die jullie kunnen gaan.

Mijn naam is Meester Melchisedeck en ik groet jullie, want ik ben de Vader en ik ben de Moeder IK BEN.  I AM.

Lady Master Maria Magdalena komt naar voren en staat hier. Ze is heel erg blij dat ze jullie mag begroeten.

Lady Master Maria komt hier om over Afrika te praten. Zij zegt: Afrika, een geweldig land met mensen die vol vreugde proberen te overleven. Die iedere keer opnieuw weten: als ik maar lang genoeg dans en lang genoeg de vreugde tot mij neem, zal iets in mij veranderen. En dat is zo. Maar wat zij niet weten is dat iedere voetstap die ze zetten op de Aarde een trommelgeluid is naar binnen in de Aarde waar ondertussen de wezens weten, jullie roepen ons en we willen komen maar dat kan nog niet.

Toch zeg ik jullie, dat de Afrikanen wel degelijk weten dat in die Aarde onder hen heel veel wezens zitten, want zij weten dat zij anders niet zouden overleven.

De Afrikanen zijn degenen die ons leren om te genieten. Om door te gaan met het leven en ons NIET kapot te laten krijgen. Maar weet dat deze mensen heel veel opruimen. Wat ruimen zij op?  Haat!  Machtmisbruik!  Armoede!  Dit ruimen zij voor ons op. Daardoor zie je dat dit in grote getale daar gaande is.

Dit is, waarom de Meesters vragen, dat jullie buigen, want in dit werelddeel gaat nog heel veel gebeuren. Want er zal een plek komen waar niemand meer leven kan. Omdat het daar zó droog is dat er geen gras groeien kan en de mensen weg moeten gaan. En onderweg zullen ze wéér op weg moeten gaan, iedere keer naar landen waar ze weg gestuurd worden. En dat zullen ze…. 

Wij vragen jullie: geef weg en zeg niet, dat is alles wat ik kan, want je kunt veel meer. Ieder van ons, zoals we hier staan, kan met minder, kan meer geven en kan veel meer doen, daardoor krijg je veel meer verdeeldheid op Aarde, die dan de harmonie gaat brengen. Die wij jullie beloven en dat is kort bij.

Ik ben de Moeder, ik ben de Moeder van de kinderen en als moeder doet mijn lichaam pijn van het verdriet dat ik zie op Aarde en ik ben een Meester en die pijn van de mensen op Aarde zet ik om. Ik geef ze kracht.

Daarom zien jullie zoveel vrouwen die daar zwanger zijn en rechtop lopen en zeggen: IK BEN, want zij weten: Ik ben de kracht, ik geef het leven door en ik ga door zolang als ik kinderen heb die mij nodig hebben. Daarom zien jullie vaak moeders langs de weg liggen die niet meer verder konden maar hun kinderen aangemoedigd hebben om door te gaan.

Dit zijn beelden die jullie later op de televisie zullen gaan zien en die beelden zullen jullie meenemen. En weer zullen jullie denken: zijn we nu echt machteloos? Jullie zijn  n i e t  machteloos. Iedere keer opnieuw, iedere vader, iedere moeder, iedere man, iedere vrouw, heeft genoeg liefde om op dat moment in mededogen te bidden en mee te helpen zodat er een energiegolf over deze mensen heen komt en zij weer de kracht vinden om door te gaan. En ik vraag jullie om mee te helpen en deze dingen te doen.

De Aardewoede zou anders heel groot kunnen worden. Deze Aardewoede gaat zich dan verspreiden. Terwijl op dit moment rijkdom staat te komen. Daarom, help mee. Dat is mijn vraag aan jullie, Meesters: Help, help mee, want jullie zijn degenen die we nu nodig hebben, want jullie zijn degenen die dit kunnen.

Schijnbaar zijn de vrouwen aanwezig. Lady Master Quan Yin gaat naast mij staan en zegt: Nou, nou heel even wachten met drinken in te schenken, dan ga ik nog even door met vertellen welke kant we uitgaan.

Ik vraag jullie nu op dit moment om te kijken in jullie hart wat jullie veranderd willen hebben. Want nu is het moment om jullie karma op te lossen en om te veranderen, want dat is onze vraag aan jullie: Waarom houden jullie vast aan karma, terwijl jullie dát niet meer nodig hebben. Karma kun je omdraaien, karma kun je bewust van worden. Karma kun je veranderen. Weet dat als jij dat doet, je familie daar voordeel van heeft. Maar niet alleen een familie voordeel maar ook hun families en ze verspreiden zich.

Weet dat op dit moment armoede te maken heeft met hebberigheid van anderen die niet genoeg krijgen. Maar toch zeg ik jullie, zo als jullie hier zitten, zijn jullie je bewust van jullie eigen hebben en hebberigheid. 

Voel je niet schuldig, want je mag dat hebben, wat je nodig hebt. Soms is dat, iets waarvan je later denkt, dat had ik niet nodig. Maar op dat moment had je dat nodig omdat je emotieveld nog niet geheeld was. En omdat je emotieveld niet geheeld was, was het heel belangrijk dat je dat nog meenam of toch kocht. Voel daar geen schuld. Ben dankbaar dat je dat mocht kopen op dat moment. En dat je dat inzicht hebt gekregen. Want dat is waarom het gaat. Dat is het belangrijke.

Als jullie met ons samenwerken, zul je begrijpen dat eigenlijk voor iedereen alles mag. Alleen moet het altijd vanuit liefde gekocht en gegeven worden. Dat is een heel moeilijke opgave, want jullie denken dat het liefde is. Heel vaak heeft het er mee te maken dat jullie ons gehoord hebben en denken: nu moet ik dat maar doen. Doe dat zo niet. Dat is de bedoeling niet daarvan. Ga naar binnen toe en voel. Voel of jij dat kunt loslaten en voel of jij zo ver bent om te delen naar de ander. Want dat is heel belangrijk. En waarvoor is dat belangrijk?

Er gaan heel veel rampen gebeuren in het Midden Oosten. In het Midden Oosten gaan mensen helemaal in paniek raken. Ik zeg jullie, onthoud: ook zij hebben veel karma nog op te lossen. Jullie kunnen niet altijd voor iedereen dat doen. Wel is het zo dat voor jullie op dat moment een mogelijkheid is, om weer te groeien. Laat deze mensen hun karma oplossen. Maar doe wat je kunt want er is zóveel mogelijk voor jullie.

Daar zullen explosies komen. Ze laten vele explosies zien waardoor van binnen uit, vanuit de Aarde gassen naar boven komen, die heel hevig zijn en die aardbevingen teweeg brengen en waar modderstromen overheen zullen komen maar ook tsunami’s, grote tsunami’s.

Ik zeg jullie Lady Master Quan Yin laat mij beelden zien waarin jullie naast de televisie zitten en zeggen: hoe kunnen wij in godsnaam helpen? En waarom gebeurt dit allemaal daar? En als dit hier zou gebeuren, wat zouden wij moeten doen? Het gaat hier nog niet gebeuren. Het gáát hier ook niet gebeuren.

Er gaan dingen gebeuren. Verschuivingen gaan ook hier gebeuren. Met die grote dingen zijn er altijd dingen die jullie kunnen zien gebeuren. En die zullen jullie heel diep raken. Velen van jullie die helemaal niet zoveel hebben om te geven, zullen zoeken naar wat kunnen wij nou geven? Ik vraag jullie dan toch om zoveel mogelijk te doen. Doen wat je kunt, want dat is toch iedere keer weer een proces waar jij doorheen gaat. En waar dankbaarheid voorop staat.

Je zult vele mensen niet kunnen helpen. Je zult heel vaak te laat komen met je hulp. En toch probeer te geven wat je kunt.

    

Er komt een Maya-priester door en die wil met jullie spreken over de beloftes en over de dingen die de Maya’s vertellen.

Hij laat weten dat de kennis, de oude kennis van de Maya’s doorgegeven was door de kosmos en die zij bewaard hebben. Zo zijn in vele tempels nog heel veel geschriften te vinden en heel veel waarheden die wij nog altijd niet begrijpen. Toch zouden wij nu zeggen, als wij het zouden kunnen begrijpen, dat er toekomstige energieën zijn of toekomstige technieken.

Weet dat dit oude technieken zijn en dan spreek ik over twintig, vijf en twintig en dertig duizend jaren geleden waarin zij, zeg maar met materies hebben gewerkt die wij op de Aarde totaal verloren hebben. Er werden technieken gebruikt die wij niet kunnen begrijpen en toch zal deze energie en wetenschap weer terugkomen naar ons toe, want wij zijn er nu klaar voor.

Onze wetenschap is zo nieuwsgierig geworden naar het kosmologische verband van de Aarde, de kosmos, universum, de sterren en andere planeten dat het voor hen allemaal te langzaam gaat. Wat doen zij? Ze proberen te begrijpen…. te begrijpen en toch zijn er maar heel weinigen die dit al kunnen begrijpen.

De Aarde zal een middelpunt worden, zoals een drukke stad is, waar alles naar toe komt. En dat komt omdat op Aarde enorm veel kennis ligt die nu naar boven zal komen. En die zullen wij gaan gebruiken. Om ons heen zullen de stammen die ons toen de kennis hebben gegeven staan en applaudisseren en ons helpen om deze kennis weer te gebruiken, voor de mensheid voor op Aarde en de kosmos.

Dan zullen bij ons nieuwe technieken ontstaan waardoor auto’s niet meer zullen rijden op gas of op benzine, dat zal in de toekomst niet meer gebeuren. Zij geven aan dat dit enorm snel gaat gebeuren. Omdat dit moet gebeuren. Er zal steeds meer met lichtenergie geholpen worden en dat moet ook, omdat de oliën en gassen op Aarde niet meer mogen gebruikt worden. Des te meer wij benzine en de oliën gebruiken, des te meer krijgen wij gaten in de Aarde. En dat is waarom de Aarde inzakt of explodeert. Dat kunnen wij voorkomen door te kijken naar andere manieren van gasgebruik en andere manieren om auto’s te gebruiken..

Met de technieken die zij hebben, zeggen ze, dat dit enorm snel kan gebeuren. Wij hoeven niet persé te beginnen met nieuwe auto’s te kopen, want zeggen zij, met een paar schroeven omzetten kun je al op water rijden. Maar, zeggen ze, water is niet de oplossing voor de toekomst. Omdat water ook schaars gaat worden een tijdje, omdat wij gaan veranderen en daardoor gaat ook onze omstreek veranderen, waardoor water ook schaars gaat worden.

Op dit moment is voor ons de beste methode om te gebruiken, lichtenergie. Niets uit de Aarde, alles vanuit de kosmos.

Kristallen. Ik heb gevraagd: kristallen komen uit de Aarde, maar zij spreken niet over de kristallen die wij nog zoeken. Maar zij spreken over kristallen die er al zijn. En dat zijn meer katalysators, je moet dan ook niet aan diamantjes denken, je moet aan katalysators denken die  geplaatst zijn al eeuwen geleden en die weer naar boven zijn gekomen.

Het is niet zo, zegt hij, dat de Maya cultuur de Nederlandse of Europese cultuur moeten gaan bereiken. Dit is voor ons niet te doen. Dit past ook niet, zeggen ze. Wel is het zo, dat de oude kennis met de technieken hier wel past, omdat de westerse wereld daar helemaal open voor staat. Deze technieken die kun je al beetje bij beetje op internet vinden, maar ze werken niet samen. Dat komt, omdat we apart werken en niet één werken. Toch zijn er ondertussen mensen die dit ontdekken. Zij weten dat het een oude techniek is die al eens gebruikt is en dat zij nog niet precies weten vanwaar die afkomstig is.

Dit komt van de Arcturiërs. De Arcturiërs zijn hier om ons te zeggen dat zij de delen hiervan weer terug aan het geven zijn. Deze technieken gaan helpen totdat wij muren kunnen verschuiven, zodat wij sneller veranderingen kunnen doorvoeren. Zodat onze huizen stabieler gaan worden en niet zo zeer mee gaan wiebelen met alles wat er op Aarde gebeurt. Het is nog altijd provisorisch neergezet maar op dit moment gaat het heel snel en binnen twintig tot dertig jaar zal er geen huis meer zijn die niet meegenomen is in deze nieuwe techniek.

Hij laat prachtige … mandala’s zien…. hij laat prachtige beelden van een groot energieveld zien dat over ons hier is neergezet.

We hebben contact met Michaël. Langzaam trekken de Meesters zich terug, want dat is natuurlijk zo ver. 

Michaël komt en zet zijn zwaard neer en zegt: ‘Zeg tegen de mensen willen jullie nog iets weten?  Het gaat over de economie.’  Hij zegt: ‘Eigenlijk zou ik jullie willen schudden en zeggen: ‘Jonge, jonge, jonge, Meesters wat hebben we allemaal gedaan? ‘ Maar hij zegt:’ dat doen we niet. Wat hebben jullie hard gewerkt. Wat hèbben jullie het goed gedaan. En wat weten jullie veel. Wat weten jullie precies wat niet werkt. Maar wat weten jullie zo weinig wat wèl werkt?’ Maar dat weten wij.’ Hij zegt: ‘Hoe ga je beter met je geld om?  Hoe kun je hier op dit kleine plekje Aarde zorgen dat hier zoveel geld is dat het gestrooid kan worden naar de anderen?  Hij zegt: Dat kun je alleen maar door liefde en door te delen. Door geen angst te hebben.

Maar ik zeg jullie: jullie regeringen gaan hun macht verliezen over het geld. En dat zal voor jullie allemaal afzien brengen. Toch vraag ik jullie. Heb geen angst. Want jullie kunnen leren zonder geld te leven. Dat duurt, maar wij zijn daar om jullie te helpen. Velen van jullie hebben al mogelijkheden. We hebben al veel verteld. Energie van de kosmos of van de Zon, kost niets. En onthoud: een auto… een paar schroeven. Iedereen kan dat. Maar wel is het zo dat jullie daarvoor op zoek moeten gaan.

Wij nemen jullie niets af. Wij gaan jullie grote rijkdommen geven. Maar je zúlt zien op deze reis dat we allemaal komen uit creativiteit. En uit de wil om te veranderen.

De energie op Aarde, rondom geld, gaat heel erg veranderen.

Want er zijn op dit moment grote wonderen aan het gebeuren in landen die nog altijd met macht willen werken. Ze verliezen. Ze verliezen de macht. En ze gaan het niet redden zolang als ze niet gaan veranderen. Daarom steun hen niet, want dat hoef je niet te steunen. Steun niet de armoede die gecreëerd is door de regeringen. Steun de mensen. Maar steun nooit hun regeringen.

Dat is mijn vraag aan jullie. Ik vraag jullie nu: waarom letten jullie, de Meesters, niet op, want jullie zijn degenen die zien. Jullie zijn degenen die horen. Jullie zijn degenen die weten. Let op!  Luister tussen de lijnen van jullie politieke leiders. Je zult horen dat ze niet de waarheid vertellen. Alleen jullie liefde en jullie hartenergie kan deze crisis overwinnen. Maar ik zeg jullie:  armoede bestaat niet of het moet gecreëerd worden door  mensen.

Ik groet jullie vanuit het diepste van mijn hart, vanuit liefde, maar ook vanuit het weten dat de toekomst voor jullie beter wordt. Onthoud: kijk heel vaak naar de hemel en zie daar de schepen en de hemellichamen die aan het veranderen zijn. Want wij zijn heel kortbij. Ik zeg jullie, geen enkele macht op Aarde zal ons tegenhouden.

Wij, jullie Meesters en Engelen groeten jullie.