header met logo

Boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren

Via Jean Freer

Vrijdag 15-01-2016

“Goedenavond dames en heren! Fijn dat er ook heren bij zijn, dankjewel. Vanavond gaan we spreken over de Vrouwe van Alle Volkeren, die eens Maria was. Maar de Vrouwe over wie ik spreek is de Vrouwe van het Universum, Zij spreekt met alle Universa in de Kosmos, Zij praat met alle wezens, die stuurt Zij aan, Zij noemt zich de Vrouwe van alle Volkeren, niet van de Aarde maar van de hele Kosmos. Ze geeft aan dat ik jullie eerst even moet begroeten, ik had nog een paar dingen te doen en dacht: ik weet niet wat ik moet vertellen en ik voel Jou helemaal niet. Het volgende moment zegt Ze: ‘Ben je nou oké? Dan gaan we beginnen’. Dus goede avond mensen!

Ik zal me heel even voorstellen, mijn naam is Jean Freer, ik ben Amerikaanse van geboorte, ik woon vanaf 1957 in Nederland, Limburg en ben Limburger in hart en nieren en ik voel me er goed bij, ik blijf hier ook wonen. Ik ga jullie vertellen hoe het begonnen is. In 2002 heb ik voor de eerste keer contact met de Goddelijke Moeder gehad, dat was in Lourdes. Ik had nog nooit van de Vrouwe van Alle Volkeren  gehoord en was heel boos daarna want ik dacht: wat moet ik met de Vrouwe van alle Volkeren als ik in Lourdes ben? Waarom praat Maria niet met me en waarom praat De Vrouwe van Alle Volkeren nu met me? Dit was de af gescheidenheid die nog in me zat, ik moest daar uit leren. De eerste boodschap die ik kreeg ging over de kinderen. De Vrouwe maakte zich zorgen over de kinderen en vroeg of ik wilde waken over de kinderen van 15 tot 25 jaar. Zij heeft me laten zien dat de kinderen in onze maatschappij hetzelfde meemaken als wat iemand vroeger meemaakte in een kerker waar gefolterd werd. Zij vroeg of ik aan Haar verzoek mee wilde werken. Het heeft eerst een paar dagen geduurd waarin ik heel veel gehuild heb, daarna vertelde Zij dat het Haar tranen waren. Daarna is de Vrouwe weer naar mij toegekomen en heeft mij gevraagd: kun je dit alsjeblieft wel gaan uitdragen? Ik ben er mee naar huis gekomen want ik zat er wel een beetje mee. Ik heb dit aan verschillende mensen verteld en toen heb ik besloten om een avond op te zetten met therapeuten, leerkrachten etc.. Bij de eerste samenkomst waren 40 mensen aanwezig. Vervolgens zijn groepen ontstaan waarin ik kinderen en therapeuten ben gaan begeleiden, kindercursussen heb gegeven en met ouders, psychiaters, huisartsen enz. heb gesproken. Velen zijn erbij geweest. Ik ben naar de psychiatrie gegaan om voor de kinderen te zorgen, voor zo ver als zorgen mogelijk is opdat die kinderen geen spuiten of injecties kregen; dat is allemaal tot op een bepaald niveau gelukt. Daarna is mijn centrum steeds groter geworden. In 2013 ben ik gestopt met dat centrum en ondertussen is Gentille, hier, begonnen met een school, IBBO genaamd, voor deze kinderen. IBBO betekent: “Ik Ben Bewust Onderwijs.” Momenteel is er een tweede erkende IBBO school in Nederland, we zijn bezig met een derde te openen en er lopen nog drie aanmeldingen. Dit is allemaal naar aanleiding van de boodschap uit 2002.
Toen ik dacht dat ik klaar was kwam De Vrouwe in september 2014 weer met vragen zoals ‘Ga je voorbereiden, ben je klaar om uit te dragen? Let op je ego’. Daar had ik moeite mee want ik dacht: ik ben heel bescheiden en ik hoef dat allemaal niet. Daarop zei Zij: ‘Dat is ook ego’. Ik ben toen eerst door een proces heen moeten gaan en vorig jaar heb ik twee lezingen gegeven van de voorlopig negen die gaan plaats vinden tot eind 2017. In Nederland zijn de twee lezingen al geweest, op mijn website zijn de uitgeschreven boodschappen terug te vinden. Daarin vraagt De Vrouwe de therapeuten om samen te komen want er gaat zoveel op de Aarde gebeuren dat het belangrijk is dat we beginnen met de therapeuten want die zijn nog niet klaar. Die moeten eerst klaar zijn. Dat was nieuw omdat de therapeuten vaak toch wel goed opgeleid zijn en Zij zegt: ‘gooi het diploma weg. Zij zegt, doe dat diploma maar weg en door de vernietiger want dat stelt nu niets meer voor; als jij met een diploma gaat werken zul je de mensen in de toekomst niet kunnen opvangen’. Vanavond is Zij hier, de Vrouwe, en Ze heeft een hele liefdevolle manier om met ons te communiceren, vooral eenvoudig. Ze vertelt dat we terug moeten naar de eenvoud. Omdat we niet in de eenvoud zijn, zijn we nog altijd in af gescheidenheid. Zij wil graag de eenheid om ons therapeuten bij elkaar te brengen, dus zegt Ze: ‘gooi dat diploma weg, het stelt niets meer voor’. Als je aan Haar oproep gehoor geeft dan ga je door je eerste proces, dat is Haar bedoeling. Dat begint in je onderste chakra, buikchakra en sekschakra. Vervolgens gaat Ze naar het navelchakra en zegt: kijk naar wat je doet.
Op dit moment is de Wet van Trilling en de Wet van handeling heel belangrijk. Jouw woorden moeten liefde zijn, jouw handelingen moeten liefde zijn. Niet de verkeerde liefde, daar heb ik het de afgelopen dagen nog met mensen over gehad, mensen welke zich totaal uitputten en die zijn er om voor de ander dienstbaar te zijn. Dat wil de Vrouwe niet! Dat is aangeleerd gedrag. Ze komt iedere keer naar voren met de vraag: ‘Praat met elkaar, kom met groepen bij elkaar, luister naar elkaar want jullie liggen nog te ver uit elkaar’. Als wij bij de eerste golf al op één lijn hadden gezeten waren heel veel dingen niet gebeurd. Het is niet zo dat het niet moet gebeuren, het is zo dat het wel moet gebeuren om ons te helpen groeien. Dit geeft Zij als voorbeeld: ‘Jullie staan op het punt om op een Aarde terecht te komen, een nieuwe Aarde, die totaal afwijkt van wat jullie ooit hebben ervaren in dit leven. Het is een zegening naar de mensen toe en het gaat steeds groter worden, groter en groter. Jullie moeten klaar zijn om de zegeningen aan te nemen en dan over te geven’. Daarom begint de Vrouwe bij de therapeuten omdat de therapeuten ervan uitgaan dat de mens ziek is en dat zij de mens moeten helpen; dat is de onbalans. Omdat dat onbalans is, is Zij aan het proberen die weegschaal terug te brengen om jullie als therapeut terug te brengen naar de eenvoud en waar je voor gekomen bent. Dan komt Zij met de grootste boodschap van de laatste tijd en legt uit waarom we naar de Aarde zijn gekomen. De Aarde is voor ons een plek waar wij beloftes hebben afgelegd en ieder van ons heeft die belofte afgelegd. De Vrouwe geeft aan dat wij, de mensen, die na de oorlog geboren zijn -wat niet wil zeggen dat de mensen die voor de oorlog geboren zijn het niet zijn-  allemaal mensen zijn met hoge intelligentie. We zijn naar de aarde toegekomen en we zijn vergeten wie we zijn. Doordat we dat vergeten zijn, is dat het grootste proces waar we nu in zitten. Als wij vanuit die Hogere Rijken zijn gekomen dan is dat eigenlijk wat in de Bijbel beschreven staat als ‘de val uit het paradijs’. De val uit het paradijs is de wens van ons als hoger ontwikkelde wezens geweest om naar de Aarde toe te komen om te helpen de Aarde terug te brengen naar de bron van Licht waar de Aarde vandaan komt.
Dus wat is onze taak? De Vrouwe zegt: ‘er is geen taak. Als jullie er niet zijn is er geen Licht. Jullie kunnen ook eenvoudiger worden want jullie zijn er en dat is alles wat er is’. Dat is een van de mooiste cadeaus die Ze ons geeft. Ze zegt: ‘stel je nu voor dat jij een buis van Licht bent die maar één ding moet onthouden: Ik Ben Licht. Ik ben gekomen met die opdracht om hier het Licht te zijn’. Zonder ons kan Zij niet werken. Daarom is het zo belangrijk dat wij ons herinneren wie we zijn. Daarvoor hoeven we niet naar vorige levens want die vorige levens zijn maar gewoon een herinnering aan de ‘val’ uit het paradijs. In die ‘val uit het paradijs’ die een vrije keuze van ons was, hebben wij hier besloten ons afgescheiden te voelen, verlaten, enz. Dit zijn allemaal ervaringswerelden die wij opdoen en nu zeggen wij: ‘ik voel me niet waardig’. Dat heb ik net ook gezegd, dat ik me niet waardig voelde omdat ik mag praten met Haar want Zij is hoog in vibratie. Daarop zegt Zij: ‘Als jij jouw taak niet doet, dan hoeft het helemaal niet, dat is prima, dan leid ik iemand anders op’. Wat dacht je dat mijn ego deed? Dat snap je toch, hè?! Heb ik daar zo hard voor gewerkt en dan gaat het weg; ik zag daar mijn eigen stuk in, van: ik denk alleen maar dat ik dat moet doen. Zij zegt: ‘als jij er niet bent kan het woord niet uitgebracht worden, maar als jij het niet wilt doen dan zijn er duizenden of miljoenen die het wel willen doen. Die zijn alleen niet door de processen heen gegaan waar jij al doorheen bent gegaan dus voor mij zou het handiger zijn als jij het wel doet’. Ik was daar niet blij mee, maar dat ben ik nooit. Ben ook altijd heel zenuwachtig en opstandig, dat is mijn karakter. Ze heeft me gezegd dat dat goed is: ‘je bent super’. Maar dit ben je vergeten: Jij Bent het Licht. Toen zei de Vrouwe tegen mij: ‘zeg tegen de mensen wie ze zijn, ze zijn gekomen naar de Aarde, een levende planeet die het verste afgeweken is van de Bron. Omdat de Aarde het verste afgeweken was van de Bron zat hij helemaal in het ‘duister’, in de af gescheidenheid. Daar zit het stuk waarvoor Wij als Hoog Ontwikkelde Wezens hebben besloten om naar de Aarde te komen, om het Licht te brengen zodat de Aarde een keuze kon maken om terug te gaan naar de Bron want daarom was de Aarde aan het roepen’.
De Vrouwe vertelt heel uitgebreid deze verhalen, alleen is het op dit moment niet zo heel belangrijk maar zij vertelt dat in 1930 Moeder Aarde begon te schreeuwen om hulp enz. Het kan zijn dat iemand iets over je uiterlijk zegt of iemand iets over je werk zegt en dan kun je in een proces komen van afwijzing. Als ik afgewezen word dan begint er bij mij van alles en nog wat te gebeuren maar het is een inslag die ik eigenlijk meteen kan herstellen. Zij vertelt ons dat het leven gemakkelijk is, het is zo gemakkelijk terwijl wij het moeilijk maken. Dat komt omdat wij gekomen zijn naar een afgescheiden wereld die terug aan het gaan is en die heel dichtbij de plek is waar hij vandaan gekomen is maar momenteel zijn wij nog niet klaar om mee te gaan. Dat klinkt weer gek want tot nu toe is het altijd de Aarde geweest die niet klaar was. Maar op dit moment zijn wij niet klaar. Als ik me afgewezen voel dan voel ik me gekwetst, als ik me gekwetst voel dan word ik boos en verdrietig, dan heb ik tekort en dan kan ik met niemand praten. Er zijn dan steeds meer verlagingen in je veld, daarvoor vraagt de Vrouwe om dàt niet toe te staan. Zij noemt dit inslagen van de cabal. Doordat je je openstelt of je laat kwetsen of op een andere manier klein laat maken, ben je geen buis van Licht meer en kun je steeds verder afzakken. Als je meteen ingrijpt en je herinnert dat je de buis van licht bent dan zal dat niet gebeuren. We hebben hier ook een voorbeeld van: Gentille is nog geen twee maanden geleden op haar rug behoorlijk verbrand, derdegraads verbrand en ze zit hier nu. Dit kan omdat ze meteen voelde dat het een aanslag was en daardoor werd ze bang en voelde zich afgewezen maar acuut herstelde ze dat door in gebed en vergeving te gaan; daardoor is ze als een wonder ontslagen uit het ziekenhuis omdat de artsen niet weten wat ze met haar moeten doen. Dat is wat de Vrouwe zegt: ‘herinner je wie je bent’. Maar nog erger is dat de technieken die ik en jullie hebben aangeleerd niet meer werken, dat is het vervelende; de energie komt niet meer overeen met de energie die nu gaande is, die er nu is, de oude technieken voor deze energie zijn te laag (als je over ‘hoog’ en ‘laag’ wilt praten). Laat ik het anders verwoorden: die energie sluit niet meer helemaal aan. Als jullie dat kunnen omzetten in jezelf kun je toch dezelfde techniek toepassen en heb je jouw energieveld veranderd. De Vrouwe is heel eenvoudig en heel duidelijk in Haar uitleg, Ze loopt met me mee en vertelt wat jullie nodig hebben.
‘Stel je voor’, zegt Zij, ‘dat jij Jezus bent. Stel je voor dat jij Maria bent’. Zij zegt: ‘waarvoor zijn Zij gekomen? Om jullie vóór te leven. Wat is jullie taak? De anderen vóór te leven. Ga Hen niet hoger maken want je vergeet wie je zelf bent’. Zij hebben Hun taak gedaan wij hebben ook diezelfde taak en dat is Licht en om de ontwikkeling die wij hebben verder uit te dragen. Ze vraagt aan de groep die hier aanwezig is om even de ogen te sluiten, voeten stevig op de grond te zetten en de handen open in de schoot. Laat je energie vloeien via je voeten, niet via de Aarde maar gewoon via de voeten wegvloeien. Dan zegt Ze: ‘kom maar terug want je bent er al’. Het gaat om de seconde van rust die je gepakt hebt, het is de seconde van rust die je verbindt met dat wie je bent. Daarom is het niet nodig om lange oefeningen te doen, alleen maar om ons te herinneren wie we zijn. Als je iedere keer in de buis van Licht gaat zul je merken dat jijzelf heel snel herstelt. Des te beter jij herstelt des te meer kun je hebben. Zij praat over de veranderingen die gaande zijn, zoals ik jullie heb verteld. Ze is vorig jaar september begonnen met het vertellen over de eerste opbouw van de energie. Dit zijn de golven die alle negen gaan komen en iedere keer als ze neerslaan dan kan er iets op de Aarde gebeuren. Een goed voorbeeld is de aanslag in Parijs, dat was kort na de eerste golf, toen begon gelijk de opbouw van de tweede golf. De opbouw van de tweede die duurde tot en met Kerstmis en die deed alleen maar dit..(Jean maakt een golfbeweging).Wij konden op dat moment zelf de liefdesenergie uitdragen, dan hoefde de Vrouwe die niet verder op te bouwen. Maar na Kerstmis begon de derde opbouw, die is nu gaande, iedere keer worden die golven groter. Als die golven omslaan kan het zijn dat jullie je niet lekker voelen. Dus in die opbouw kan het zijn dat jullie veel inzichten krijgen, dat is ook de tijd om veel te mediteren, in rust te zijn of te wandelen, want in die opbouw kun je al alle informatie zien gebeuren. Des te meer je die informatie tot je neemt, des te minder kunnen hier die inslagen komen. Daardoor kan het Licht niet meer verdwijnen. Dit jaar (2016) komen nog 5 golven volgens de Vrouwe, nu zitten we in de eerste opbouwende golf. Ze zegt nooit wanneer het af gaat nemen en Ze zegt ook nooit of er ongelukken of grote rampen gaan gebeuren, Zij zegt: ‘jullie weten het’. Dat hoeft Zij niet meer te vertellen. Zij wil weten of Ze uitleg moet geven op de vraag ‘wat moeten we doen op dat moment? Als die rampen daar zijn is het fijn om goed bij elkaar te komen. Maar even één ding, ga niet terug naar die oude methoden zoals: nu moet ik me gaan verbinden enz. Als je samen komt moet je onthouden: wat ben je dan? nl. een Lichtbuis!
Des te meer mensen er zijn des te meer Licht er is. Des te meer dat je met elkaar kunt praten, des te meer kun je lachen, des te meer je niet oordeelt, des te beter wordt die energie en des te meer kan er met die energie gedaan worden.

(er komt iemand binnen, waarvoor geëxcuseerd wordt)
Je zegt: ‘excuseer’. Je voelt je een beetje opgelaten, dat is niet nodig. Blij dat je er bent, fijn dat je nog gekomen bent.

(Mevrouw legt uit dat ze helemaal fout zat en de bedoeling van de avond niet kende,; ze dacht dat er eventueel een meditatie gaande was).
‘Fout’ bestaat niet, ‘fout’ is nog afwijzing, daar zit geen liefde in. Dus daarom, fijn dat je er bent! Dat je nog de moeite genomen hebt om te komen. Het is belangrijk dat we nog allemaal die oude woorden afleren, die oude woorden zijn trillingen en daarom begint de Vrouwe nu over de wet van trilling. Ze zegt: ‘Gebruik die wet van trilling heel vaak zodat je meteen gaat merken dat je een woord anders kan gebruiken. Keur het niet af, keur jezelf altijd goed, áltijd!” Ze wil graag praten over de gebeurtenissen die er nu zijn: ‘Parijs is zogenaamd de stad van liefde en stad van licht’. Ik moet zeggen dat ik daar heel verbaasd over ben want zo had ik er niet over gedacht, mooi. Ze vervolgt: ‘En wat gebeurt er? Terreur. Is daardoor de liefde weg? Is daardoor het Licht weg? Nee, maar wat er wel is, dat is angst. Dat is jammer. Als ze alleen maar het Licht en de Liefde hadden vastgehouden hadden ze geen macht weggegeven en was er geen gat in hun buis van Licht. Dat is een goed voorbeeld om te onthouden: hoe snel je uit je balans kunt komen en hoe lang het duurt om het weer op te bouwen. Jullie zijn Parijs, Licht en Liefde, dat mag je nooit vergeten’. Dus als er iets is, onthoudt die dingen. Wat zij graag wil uitdragen is: onthoud wie je bent.
Wat zegt de Vrouwe over vorige levens? Eigenlijk zegt Ze dat vorige levens niet bestaan en alles zit in het nu. Dat is eigenlijk een hint naar regressie en toch is het op het moment zo dat onze lichamen zich aan het opschonen zijn vanuit vorige levens. Hoe wil je dat rijmen met elkaar?
(Er wordt getekend) Als dit je cellen zijn, zo probeert Zij duidelijk te maken, dan is dit waaruit je lichaam is opgebouwd; in het kleinste atoom van je lichaam is op dit moment beweging. In het kleinste atoom van je lichaam wordt één ding gedaan, de herinneringen die in de atomen zitten van vorige levens of van de illusie, die worden in verhouding vanuit het centrum/het middelpunt, weggeduwd. Eigenlijk worden onze cellen, de celstructuren helemaal opgeschoond, daar blijft niets van over. Daarom zijn vorige levens niet goed om nog eens op te roepen, dat heeft geen zin meer want dan ga je dat voeden en krijg je tegenwicht. Dan gaat jouw celstructuur in plaats van loslaten, weer vasthouden. Wij denken dan altijd dat je dan loslaat maar dat is niet zo. Als dit hier gaande is dan is dit middelpunt de kristal, in ieder van ons zitten in de kleinste atoom kristallen. De kristallen die zijn het Licht. Die zijn op dit moment op aan het vullen wat hier weg gaat, dus je lichaam verandert. Je krijgt last van duizeligheid, oorsuizen, opgewonden gevoelens alsof je eeuwig en altijd in de overgang blijft, dat zijn de stukken die nu aan het werken zijn en die komen voort uit het opstarten van nieuwe energie in jou. Hier, die kristallijnen, die beginnen steeds meer te duwen en dat veroorzaakt dat je lichaam in verhouding even warmer kan worden of dat je het ijskoud krijgt. Alles wat je normaal niet kent daar ga je nu doorheen; dit heeft allemaal te maken met de vernieuwing van de Aarde. Daarom werken de oude therapieën totaal niet meer. Dat is lastig en moeilijk en ik val ook niemand aan, ik zeg ook niet dat je moet stoppen maar dit is wat Zij zegt, daarom moeten we eerst de groep van therapeuten hebben. De therapeuten moeten weten dat zij weliswaar met hun mogelijkheden nog kunnen werken maar ze moeten ook accepteren dat die oude methoden niet meer werken. Op den duur ga je jezelf schuldig voelen, dan denk je dat het je allemaal niet lukt, veel therapeuten geven aan dat ze op dit moment geen vreugde hebben in hun werk. Dat is de valkuil van de cabal/illuminati, dat moet je dus niet doen. Dat zijn de valkuilen die opgeschoond worden, dus het werkt tegen. Aan de ene kant zijn het de cellen die zeggen: ‘ik wil helemaal Licht zijn’ en dan zegt de andere kant: ‘Je hebt nog een herinnering dat je in een vorige leven een beul bent geweest, of een leuk meisje’. Dat gaat mekaar dus tegenwerken. Dan ga je als therapeut werken en je komt diezelfde ervaringen tegen, dus je cliënt is door hetzelfde stuk aan het gaan als jij. Alleen wil jij met de techniek die jij hebt aangeleerd het gaan herstellen en dat werkt niet meer. Het werkt pas als jij gezien hebt dat je dat niet meer hoeft te doen; Ik Ben een Buis van Licht maar ik moet oppassen want dit zijn aanvallen, dit is om mij het Licht af te nemen. Als het niet duidelijk is, graag roepen, dadelijk hè? Dit hier (wijst aan) gaat de komende maanden heel erg oplopen en tot eind 2017 gaan we door die hele heftige processen, in onszelf maar ook in de Aarde. De Vrouwe geeft aan dat de Aarde, natuurlijk zoals jullie al weten, in die baan van Licht komt en die Aarde begint nu ook nieuwsgierig te worden en wil weer terug naar zijn eigen lichtveld. Daardoor is het een wisselwerking van Aarde en mensen die op dit moment aan het samenwerken zijn om nieuwe informatie te creëren vanuit hogere Rijken, die eigenlijk Wij zijn. Zij zegt nu: ‘Leg uit waarom Ik Mij de Vrouwe van Alle Volkeren noem. Dat heb ik gedaan omdat anders ‘hoger’ en ‘lager’ wordt gezegd. Eigenlijk is het gewoon: Ik ben, maar wel: Ik Ben een Vrouw’. Zij is de Vrouwelijke Energie. Daarmee wil Ze alle gedachten bij ons weghalen zodat we steeds eenvoudiger worden, steeds rustiger, steeds meer ‘ik hoef niks’, Ik Ben er en als ik er niet ben dan is er geen Licht.
Ik veeg dit allemaal even uit en jullie mogen in de tussentijd vragen stellen als jullie daar behoefte aan hebben.

Vraag: Als je de healing-techniek pakt, gelijk het ons aangeleerd is, -ik gebruik het nu niet maar je hebt een eigen healing, als je je erop instelt om een healing te laten gebeuren-, is dat wel een techniek die toegepast mag worden? Dat je het toelaat, dat je jezelf healt.
Jean Freer: Dat is een goede vraag Andrea. Het is namelijk zo dat wij onze eigen energie opnieuw zelf kunnen helen. Alleen gebruiken wij nog technieken, daar zit ook onze valkuil in. Dus we gaan zitten, zetten muziek op etc.. Dat maakt ook allemaal niet uit, maar ik wil ermee aangeven dat de hele nieuwe informatie nog niet daar is. Wat zou je anders kunnen doen dan je eigen energieveld aanspreken? Dat is het beste wat je kunt doen. Je kunt het niet anders dan hoe je het doet op dit moment omdat de allernieuwste technieken die Zij wel begint door te geven, nog niet helemaal hier zijn om toe te passen. Dat kunnen wij nog niet, daarom moeten we eerst die oude stukken loslaten.
Zoals Gentille ook gedaan heeft: ik neem geen medicijnen, ik probeer zoveel mogelijk met mijn eigen kracht, ik vraag hulp van de Goddelijke Wereld, enz. Dat is haar manier geweest om zichzelf beter te maken en dat heeft voor haar gewerkt. Maar ze heeft geen hulp gevraagd aan anderen, ze heeft het zelf gedaan met haar gidsen en begeleiders. Er is niemand bijgekomen die energie op haar heeft gezet of zoiets. Op dit moment moet je het doen zoals je het zelf voelt maar dat mag je niet eenzaam maken. Dat mag ook niet maken dat je je afgewezen voelt, zo van ‘niemand helpt mij’ .

Reactie: Dus als je nu bijvoorbeeld zegt: “Nu ga ik een goed warm bad pakken”, dan ga je je beter voelen, dan ben je ook meer Licht? Je bent eigenlijk Licht?
J.F.: Ja, we zijn altijd Licht, we hoeven niks te doen. Dat is heel moeilijk want we willen altijd iets doen. Het gaat er om dat we ons eerst realiseren dat we niets hoeven te doen. Als we niets hoeven te doen zijn we gezond. Dat is moeilijk.

Vraag: Hoe loopt het dan verder met de kruiden en de bloesems?
J.F.: We kunnen niets anders doen. We gaan naar zo’n nieuwe wereld, dat is eigenlijk wat de Vrouwe probeert te doen, het oude uit ons weg te weken. Als het oude weg is dan kunnen wij sneller in het nieuwe stappen. We krijgen een totaal andere wereld en dat kunnen wij ons niet voorstellen. Dat is ook waarom Zij nog geen nieuwe technieken gaat geven want dan gaan wij die weer gebruiken. Daarom zegt Zij: De therapeut moet eerst veranderen, het gaat om de therapeuten. Het gaat er om dat je op dat moment van binnen uit weet ‘ik gebruik die kruiden of wat dan ook’. Maar als je het aangeleerd hebt en je gaat zoeken dan is het al iets van een ander, dat is aangeleerd. Zij wil die situaties helemaal weg.

Reactie: Dan heb ik geluk, ik heb geen diploma’s
J.F.: Dan hoef je die al niet door de versnipperaar te doen. Ik heb die ook niet.

Vraag: Hoe zit het dan met zoeken naar werk?
J.F.: Werk is nog oud. Waarom zou de situatie zoals je nu bent niet goed zijn?

Reactie: Als je je geld hebt is dat helemaal niet erg.
J.F.: Dat is wel goed, dat is dat stukje wat de Vrouwe ons probeert duidelijk te maken. Dat is dat oude stuk loslaten.

Reactie: Dat is wel heel vaak, als je in een situatie zit en je hebt geen geld om iets te huren, je wilt werken en je krijgt geen werk.
J.F.: U wilt huren? Omdat u een praktijk wilt opzetten of zo?

Reactie: Nee, ik wil een dak boven mijn hoofd.
J.F.: Ah zo.

Reactie: Daar heb je werk voor nodig als je geen geld hebt…
J.F.: Als je leeft in die buis van Licht, is alles daar wat je nodig hebt.

Reactie: Dat geloof ik ook wel maar in de praktijk werkt het niet altijd zo.
J.F.: Dan ben je nog aan het leren.

Reactie: Ik denk dat we allemaal leren.
J.F.: Dan zit je nog in je leerproces.

Reactie: Ik denk dat wij allemaal in een leerproces zitten.
J.F.: Zij zegt, als jij de Goddelijke wetten zou gebruiken, de Universele Wetten, dan zou je dit al niet doen. Wat je nu doet is je energie omlaag trekken, daarmee doe je jezelf tekort. Je praat ook over tekorten. Het gaat er niet om dat je het niet mag zeggen, het gaat er om dat je nog vanuit tekorten aan het denken bent.

Reactie: Dat begrijp ik wel maar ik vind dat heel moeilijk om te accepteren wat u nu zegt. U zegt dit persoonlijk naar mij en u kent mij niet.
J.F.: Nee, ik zeg dit niet persoonlijk naar u, ik zeg dit gewoon zoals het is. Dat zijn de energievelden die wij neerzetten. De Vrouwe gaf net aan dat als wij in die Buis van Licht zitten dan hebben wij dit allemaal niet. Dat wil niet zeggen dat je dan heel veel geld hebt maar dan heb je die gevoelens niet daarbij. Ik snap wat jij zegt want ik heb zelf ook in de bijstand gezeten. Waar het om gaat is dat je het zelf kan omzetten, in jezelf. Waar de Vrouwe het over heeft is: in tekorten denken. Dat is dat stukje dat moet uit ons systeem. Waarom kom je het tegen, waarom heb je geen geld, waarom gaan we door deze situatie? Dat is wat Zij aangeeft; des te meer liefdesenergie Zij geeft, des te meer komen de misstanden naar boven die niet kloppen. Dit klopt natuurlijk aan geen hoeken of kanten dat iemand geen levensonderhoud heeft. Je moet een basis hebben waar iedereen recht op heeft.
Is het een beetje duidelijk? Dankjewel voor het mooie voorbeeld. Als je dat dus kunt zien kun je zelf gaan kijken hoe kan ik het omzetten want het gaat om je gedachten die naar een hoger veld kunnen.

Reactie: Ik ben toch niet helemaal akkoord hoor.
J.F.: Nee, dat mag, ik vind dat ook helemaal niet erg.

Reactie: Niet iedereen denk zo; met wat u zegt ben ik wel akkoord maar als ik nu een concreet voorbeeld geef: als je bijvoorbeeld geen werk hebt en je wilt iets huren dan vragen ze loonbriefjes dus wat ga je met die mensen doen die daar over beslissen? Die vragen een loonbriefje wat je niet kan voorleggen. Die mensen denken zo niet…
J.F.: Als u heel even wilt wachten mevrouw, dit is voor dadelijk. De Vrouwe staat me namelijk nog andere dingen te vertellen dus dan kan ik er dadelijk goed op ingaan. Het gaat er om dat u als Lichtwerker wel zo gaat denken. 80% van de wereldbevolking denkt niet zoals wij op dit moment, dat is ook het probleem, maar de Vrouwe praat nooit over problemen want Zij heeft geen problemen. Als wij anders gaan leven dan hebben wij die ook niet. Wat niet wil zeggen dat je niet moet kijken hoe je een boterham op tafel krijgt, dat is weer wat anders. Vanuit het denken moeten wij veranderen, je ziet hoe subtiel dat denken kan zijn en hoe subtiel het denken je kan weghalen uit het veld dat je nodig hebt om zelf te overleven.
Zij gaat terug en probeert uit te leggen hoe het leven op Aarde voor ons beter zou kunnen zijn als gezin, daar heeft de Vrouwe nog nooit over gesproken. Zij pakt het gezin en zegt: ‘Kijk eens even als jullie nu allemaal gezin zijn, samen, zoals we hier zitten en we zijn allemaal broers en zussen van elkaar, wie is dan de vader en wie is dan de moeder die zorgen moet’? Is een iemand van jullie de vader of de moeder?

Reacties: Nee, we zijn samen.
Dat is wat de Vrouwe aangeeft, dat is waarom zij aan het oproepen is om eerst de oude patronen bij de therapeuten weg te halen en dan samen te gaan werken. De bedoeling is dat wij, de nieuwe therapeuten die anders gaan denken, de nieuwe wereld gaan opzetten. Dat is de reden waarom Zij deze lezingen geeft. Ze praat er constant over dat jullie de geroepenen zijn, jullie hebben het nodig om anders te gaan denken. Als jullie dat kunnen doen, kan ik jullie blijven oproepen en meetrekken naar het opzetten van een nieuwe wereld. Dat is waarom Zij het benoemt dat wij een Buis van Licht zijn en wij zijn diegenen die het gezin gaan herstructureren door nieuwe leefgemeenschappen op te zetten. Maar daarvoor moeten eerst de gedachten veranderen. De gedachten van ‘ik kan het niet’, ‘ik weet niet hoe ik het doen moet’… enz. moeten helemaal uit het systeem. Je zult zien, als je gaat staan en je durft er gewoon te zijn dan komen de mensen naar jou toe en vragen je hoe je het doet. Dat is de bedoeling ervan. Het klinkt allemaal mooi maar het is gewoon eenvoudig. Dat snappen wij nog niet. De Vrouwe geeft deze vorm aan (er wordt getekend), het nieuwe gezin, de basis ervan zijn jullie. Als jullie die basis kunnen veranderen in jezelf dan kan dit pas neergezet worden. Ze zegt dat dit al vanaf 2003 gaande is en als wij kunnen terug zien hoe wij veranderd zijn vanaf 2003 tot nu, dan weet je dat we al met hele grote verschillen bezig zijn en nu op het pad staan om nieuwe veranderingen door te zetten. Velen van ons voelen zich geroepen om mensen bij elkaar te krijgen en dat lukt niet omdat je er eerst klaar voor moet zijn.

Pauze

De Vrouwe begon met te zeggen: ‘Dankjewel voor jullie dankbaarheid, mogen jullie Mijn dankbaarheid in jullie harten voelen’. Ze liet me zien wat er gebeurd was, Ze zei: ‘Als jullie zouden kunnen zien wat er gaande is in deze wereld en jullie zouden kunnen zien wat jullie net neergezet hebben dan waren jullie heel blij’. Ze liet zien dat als wij in een kring stonden en energie doorgaven, dat de energie dan van hand naar hand over dorpen en velden en over huizen en over van alles en nog wat zou gaan. Ze zegt: ‘Weten jullie wel hoe hard jullie werken’? Daar was ze heel dankbaar voor, dat liet Ze zien en zei: “Dit is wat het is als je gewoon durft te zijn.” Daar begon Ze mee.
De Vrouwe zei: ‘Het gezin is een plek waar mensen veilig zouden moeten zijn, waar mensen alles krijgen wat ze nodig hebben, waarin mensen geheeld worden door liefde, het is een plek waar mensen geborgen zijn, veilig zijn maar vooral ook kunnen herstellen van wat er allemaal gebeurd is in alle levens’. Dat is het gezin zoals Zij dat voorstelt, niet zoals wij het nu kennen want in onze gezinnen zit nog heel vaak onenigheid en dat heeft puur ermee te maken dat wij moeten leren er geen oordeel op te zetten, dat wij leren te accepteren dat dit goed is. Ze zegt: ‘Als je altijd overal liefde in kunt zien dan zul je kunnen zien dat niets in jouw leven zou kunnen gebeuren zonder dat het een doel heeft. Als het doel geheiligd is dan kun jij weer verder op je pad’. Iedere keer als jullie een tegenslag tegenkomen is het een inwijding op je pad naar Licht. Dat is waarom je inwijdingen krijgt op een manier die je niet altijd herkent. Ze vraagt je er naar te kijken want je krijg meer inwijdingen dan dat je je daar bewust van bent.
Zijn er ondertussen vragen?

Vraag: U zei in het begin: we zijn allemaal hier naartoe gekomen, er zijn allemaal hogere wezens die na de oorlog geboren zijn. Ik vraag me af, de mensen van de IS, zijn dat óók hogere wezens?
J.H.: Ja, klinkt heel gek, maar die zijn het vergeten. Het klinkt heel gek maar zij helpen net mee aan het proces van Licht. Zij zetten rommel neer maar doordat ze dat neerzetten worden wij hechter, gaan wij elkaar meer opzoeken, gaan wij meer met elkaar samenwerken. Als wij dat vast kunnen houden, kunnen zij niets bereiken. Daarom is die Buis van Licht wat de Vrouwe steeds aanhaalt zo belangrijk.
Parijs liet zien ‘mooi, je hebt een aanslag gepleegd, fijn, dankjewel. Daarmee heb je geprobeerd ons uit elkaar te drijven en wat zijn de Parijzenaren gaan doen? Ze hebben versje/boekjes of wat dan ook als heilig middel gepakt en zijn daarmee samengekomen. Dat is net niet wat het duister wil, maar het heeft niet in de gaten dat het eigenlijk een instrument van het licht is. Als ze dat zouden weten dan zouden ze ophouden met die flauwekul. Als jij naar Syrië kijkt wat gebeurt er dan met je? Daar is een stad waar ze 40 dagen geen eten gehad hebben of waar was dat? Die krijgen nu weer eten, op tv zie je de kinderen en mannen totaal uitgemergeld, wat doet het met je? Het mooie is dat je er eigenlijk niet naar hoeft te kijken want je weet het toch, maar wat doet het met je? Je kunt twee kanten op; je kunt hen slachtoffer maken, arme zielige mensen of je kunt zeggen ‘Goddelijke Moeder dit beeld geef ik over aan U en ik vraag voor inzichten’. Dan ben je vanuit liefde aan het werken want je zet er geen oordeel op. Dat is een valkuil voor ons, het oordeel. Daar kun je op die manier iets aan doen. Fijne vraag, dankjewel. Heb je een beetje antwoord gekregen?

Reactie: Ja.
J.F.: Het gezin is ook, wat jij net aangaf, ISIS.  De Vrouwe zegt: ‘in ieder gezin zijn er altijd mensen die je liever niet in je nabijheid heb’. Wat zijn dat voor een mensen? Dat zijn je leraren, dat zijn net diegenen die je helpen om te groeien. Daarom is het slim om geen oordeel op ISIS te zetten maar dankjewel te zeggen, dat helpt want dan heeft het geen invloed. Op het moment dat er rampen gebeuren of iets met ISIS, steek dan een kaars op en geef het over aan de Goddelijke Wereld, zet er geen oordeel op. Zeg gewoon: ‘Ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan, ik steek een kaars op en ik geef het even aan jullie terug’.

Vraag: Ik kom veel mensen tegen die veel angsten hebben met betrekking tot ISIS. Deze mensen die zien achter elke mens een potentiële terrorist. Ik heb geen angst en als ik dat dan zeg dan bekijken ze mij alsof ik van een andere planeet kom. Wat zou je kunnen zeggen tegen iemand die in zo’n angst leeft?
J.F.: Angst is juist de bedoeling van de cabal. De cabal/Illuminati is het duister op de aarde wat alles tegen wil houden en de IS helpt daarbij. Jij kunt het omzetten. Als mensen tegen je zeggen: ‘Ben je niet bang’? Dan is het logisch dat je een raar wezen bent omdat jij geen angst hebt dat kunnen ze niet bevatten. Omdat jij in het Licht blijft staan heb je daar minder last van want jij hebt ook het vertrouwen dat jou alleen maar overkomt wat je overkomen moet. Het enige wat je kunt doen is uitleggen hoe jij het voelt.

Reactie: Dat verstaat nog niet iedereen…
J.F: Nee, maar des te meer angst je krijgt, dat is dat eerste stukje van daarstraks waar je die inslag krijgt. Vanuit die angst komt onzekerheid, vanuit onzekerheid word ik boos en vanuit boosheid heb ik verdriet want onder boosheid ligt altijd verdriet. Mensen zijn niet boos, mensen zijn verdrietig. Daaronder ligt: ‘ik word niet begrepen en als ik niet begrepen word dan ben ik slachtoffer…enz.’.
Dat is dat stukje, laat je niet intimideren, ga er niet in en blijf in rust dan kan ieder zijn eigen pad gaan. Dat is vrijheid. Onthoud één ding; als jij door de stad loopt en jij bent licht, wat blijft achter? Licht! Je kunt mensen helen door met je eigen energieveld door de stad te lopen.

Opmerking: Als je zegt: schaduw is licht, schaduw bestaat niet, licht is er al….. Het is misschien moeilijk te begrijpen maar als je dat kunt ben je de gelukkigste mens op aarde. Dan straal je alleen maar liefde uit.
J.F.: Het is puur eenvoud. Wij hoeven niets anders te doen dan alleen maar dat.

Wat de Vrouwe zegt, geldt ook voor het gezin, Ze zegt: ‘Jullie gaan dadelijk naar zo’n geweldige tijd met het samen zijn, samen zorgen, samen. Vertel dat aan de mensen, moet je eens voelen hoe blij de mensen worden’. Vanuit blijdschap gaan we leven, we krijgen echt een schitterende wereld, ongelooflijk hoe mooi die is. Ik heb al een paar keer de mooie beelden mogen zien, als ik uit die dromen terugkom en ik moet opstaan dan denk ik ‘ ik moet wel nog lang wachten hè!’ Dat is natuurlijk onzin want dat is helemaal niet zo, ik ben nou eenmaal opstandig. Opstandig zegt ook dat je staat. (opstandig van opstaan) Zo gauw je ook gedachten hebt die even geen blijdschap, vrolijkheid of ruimte etc. bevatten dan is dat altijd een inslag. Je kunt van het ene op het andere moment, bijvoorbeeld als je koffie staat te maken en je draait je om dan kun je een gevoel hebben van ‘bekijk het maar, ik heb er geen zin in!’ Hoe kan dat? Er moet dus iets gebeurd zijn wat niet bij jou past. Er kan op dat moment iets op de Aarde zijn gebeurd wat in het collectieve bewustzijn aan het rommelen is. Omdat het collectieve bewustzijn aangesloten is aan jou heeft het invloed op jou, stap er meteen uit! En hoe doet de Vrouwe dat? Zo simpel, Ze zegt: ‘Hier gebeurt wat, en hier (stapt vooruit) ben je eruit’. Als je therapeut bent en je bent in een sessie en geconcentreerd zoals je dat gewend bent, onthoudt dan dat de Vrouwe bij je staat, stap naar achteren, eruit, adem uit, stap er in en je hebt meteen nieuwe informatie. Jij hebt nieuwe informatie en dat is de bedoeling, het is zó simpel dat wij niet geloven dat het zo werkt. In onze cursussen doen wij dit en het werkt acuut.

Vraag: dus als het collectief je aanvalt dan doe je een stap naar voor en als ik in een sessie zit moet ik naar achter?
J.F.: Op dat moment zit je in het oude stuk, je bent gewend een cliënt zo te behandelen, je zit meestal kortbij de mensen, daarom stap je even er uit, zo ben je in je eigen veld en kun je je weer verbinden vooraleer je er weer in stapt. Vroeger gingen we eerst kijken ‘wat is er nu gebeurd? Waarom ben ik nu boos? Wat heb ik niet geleerd?’ Dat hoeven wij ons allemaal niet meer af te vragen. De Vrouwe zegt: ‘schei uit!’ Daarmee voed je het negatieve en daar hoeven wij niet meer in te zitten, dat is het verschil. Je voelt het ook meteen, je krijgt andere informatie.
Het is zo simpel en daarom zegt de Vrouwe ook: ‘verander nog niet de situatie, de technieken, eerst moet je zelf veranderen en dan merk je van binnen uit dat je anders gaat werken’.

Vraag: Als je alle disciplines loslaat van de therapieën die er zijn geweest en je gaat werken met de Christus energie of de gouden energie is die wel behulpzaam op dit moment?
J.F.: Daar hoef je niet mee te werken want je bent het. Wij zijn het en dat is het verschil. Daarom is het ook belangrijk dat de therapeut de cliënt niet als ziek ziet want niemand is ziek. Ziekte bestaat helemaal niet, jaren geleden heb ik al aangegeven dat ziek zijn niet bestaat.
Ik kan je vertellen dat er mensen daarna nog vragen of je nog te redden bent! Daarom heeft de Vrouwe mij gevraagd of ik die opdracht wilde aannemen omdat ik heel veel weerstand heb opgeroepen bij mensen toen ik zei dat Engelen geen vleugels hebben en dat ziek zijn niet bestaat enz.. Ik werd daar bang van. Doordat ik bang was hield ik mijn mond maar dat waren oude patronen die ik ook moest loslaten. Want hoeveel eeuwen geleden heb ik dit al eens meegemaakt en nog eens meegemaakt en nog eens…Ho Jean Freer je moet nu hier en je moet het hier doen. En dat is zo simpel. Ze zegt: ‘natuurlijk ga je aangevallen worden, je gaat toch dingen vertellen die heel gek zijn. Heb je daar angst voor? Als je Mijn woord doet dan kun je niet aangevallen worden’. Het kost wel heel veel moeite in het begin want dat is dus whoooo…Dat zullen jullie herkennen want onthoudt als je anders gaat werken, anders gaat leven, mensen dat vreemd vinden. Je bent de voorloper, jullie zijn de oprichters dadelijk van hier en de hulp biedende en dat vergeten wij. Waarom zitten hier niet duizenden mensen? Dat kan niet, die zijn er niet klaar voor maar jullie wel. Jullie kunnen dat nu omzetten waardoor jullie kunnen helpen. Door jullie Licht, dat is wat de Vrouwe liet zien toen ik daar even zat, een kring en toen gingen we allemaal achter elkaar en werd het licht als een soort worst doorgegeven en het ging helemaal door en door en door. Dat is onze kracht, wij zijn er. Zonder ons is het niks, dat vond ik een van de grootste complimenten die we konden krijgen. En het was zo simpel dat we het ons niet konden voorstellen. Het haalt ook alles uit je weg, er is geen religie er is niets meer daar. Dan heb ik nog iets; er is geen karma meer en je kunt geen karma meer opbouwen. Moet je eens voelen wat dat met je lichaam doet. Sluit eens even je ogen, als je daar even over nadenkt. Adem heel diep uit, er is geen karma meer en je kunt geen karma meer opbouwen, er is alleen maar vergeving, er is alleen maar Licht en Liefde. Wat doet dat met je? Waarom zouden we nog oordelen en waarom zouden we nog iemand afwijzen als dit alles is, hoe voelt dat?

Reacties: Licht.
J.F.: Dat is wat Ze bedoelt, dat is Licht. Jaren geleden toen ik het tweede of derde centrum had toen kwamen dingen niet af en toen dacht ik dat ik dingen fout deed en zo maar ik ga niet naar Jou of naar Jou, zelfs niet naar Jezus, ik ga naar God. Want anders moet ik naar Jezus en Maria en de Hogere Rijken en dat is me te lastig. Ik zeg tegen God: ‘Ik moet een gesprek met Je hebben, ik heb dat nodig omdat ik Je iets wil vragen. God wat gebeurt er met me’?  Toen zei God letterlijk: ‘Jij oordeelt over jou. In Mijn ogen heb je nog nooit iets fout gedaan, nog nooit. Dat is iets van jou. Je bent Mijn kind en Ik ben Vader en ik hou van jou’. Toen ik terug kwam kon ik alleen maar huilen. En toen was ik klaar, ik doe niks fout. Ik mag wel andere keuzes maken maar ik doe niks meer fout. Het zij je vergeven. Moet je eens voelen wat voor een ruimte dat geeft.

Reactie: Wat je daar zegt is heel mooi, ik heb dat zelf ervaren als je in een spiegel kijkt en dan in de ogen en je zegt: ‘Ik ben er God, ik ben liefde en ben zoals ik ben’ en je kunt dit volhouden dan ben je er. Tegen jezelf liegen in je eigen ogen dat is onmogelijk.

J.F.: Het is zo simpel. Eigenlijk willen we elke keer iets doen daarvoor en dat is ook het gevoel waardoor ik wel deze lezingen durf te geven want anders zou ik het niet durven want ik kan niets fout doen.

Vraag: Iedereen heeft toch ook een eigen vrije wil? Als er nu iemand is die zegt dat wil ik niet.

J.H.: Nee, dat is allemaal illusie, die vrije wil die wordt ook verkeerd uitgelegd. De vrije wil daar begint het al mee, ik heb daar fantastisch mooie lessen in gehad. Ik wilde nooit lezingen geven, ik wilde nooit een centrum hebben en zeker niet met mensen werken. En wie weet beter? Ikke toch?! Voordat ik het wist kreeg ik in 1998 de opdracht van de Goddelijke wereld om centra op te zetten, centra! Ik dacht: Mooi niet! Ik zat daar en het was Ivar James die die tekening maakte. Hij was ziek en hij wist dat hij stervende was, ik dacht bij mezelf ‘ach, hij is stervende hij weet niet wat hij zegt, hij is oud en hij weet niet wat hij zegt.’ Hij sprak alleen maar Engels en ik ook natuurlijk in mijn hoofd want ik ben Amerikaans opgevoed, hij zei tegen die vertaalster: ‘Diane, do you know what she’s thinking? I’m old, I’m dying and I don’t know what I’m saying’. Hij zei: ‘Maak je maar niet druk, volgend jaar in februari start jij je centrum. Ik naar huis en denk ‘mooi niet! Als je maar weet dat ik het niet ga doen’! In januari 1998, ik was in een spirituele vereniging en er was een avond waar ik naar toe ging en die vrouw die een lezing gaf ging naar iemand toe en zei: ‘jij kunt magnetiseren, dat moet je doen’. En dan komt er een man naar mij toe en zegt: ‘jij kunt toch magnetiseren’? Ik zei: ‘ja, zoiets’. Ik denk: dat wil ik helemaal niet. Hij zegt: ‘kun je me dat niet leren’? Ik dacht: ik werk fulltime, ik heb daar geen tijd voor. Hij zegt: hoeveel mensen heb je nodig. Ik zei: ‘regel maar wat’. Binnen een half uur belt hij en zegt: ‘ik heb 8 mensen, hoeveel heb jij’? Ik zeg: ‘nou, drie’. Ik begon met 19 mensen en had nog nooit cursus gegeven. Het was de laatste dag van januari, de dag voor februari. Toen heb ik gelachen, niet mijn wil geschiedde maar Uw wil geschiedde. Ik wilde ook nooit een centrum, 800 mensen per maand over de vloer. En nog dacht ik dat ik het niet wilde. Uw wil geschiedde.
Daarom denken wij dat wij zelf beslissen wat er gaat gebeuren maar hier in die Hogere Rijken, toen we daar waren hebben we Gods wil gevolgd en hebben gezegd: ‘ik stel me beschikbaar en ik ga naar de Aarde’. Dat was mijn vrije wil. Toen kwam ik op aarde en zei: ‘jij doet het fout. Ik wil niet want ik heb een vrije wil’. Dus die vrije wil begrijpen wij niet goed. Wat niet wil zeggen dat ik altijd keuzes heb. Daardoor wil 80% van de wereldbevolking nog niet met ons mee omdat zij denken dat zij de vrije wil hebben.

De Moeder zegt dat ik nog één ding tegen jullie mag zeggen: ‘Als jullie allemaal Mijn energie zijn, als jullie allemaal de Vrouwe van Alle volkeren zijn, en je legt je hand op je buik dan zou je in die buik je eigen groeiproces moeten kunnen voelen. Als je dat doet volg je altijd Mijn pad. Dat is het pad dat je nodig hebt om de kracht te houden om door te blijven gaan. Maar één ding: jullie zijn gekomen als Licht en Wij hebben licht nodig om te helpen naar Moeder Aarde toe’. Er mag nog één vraag gesteld worden.

Vraag: U zegt dat ziekte niet bestaat en de mensen die dan ziek zijn, want het hospitaal ligt vol met zieken?

J.F.: Je zegt het heel mooi, de ziekenhuizen liggen vol. Dat komt omdat wij in de af gescheidenheid, in de illusiewereld, leven. Toen wij naar de Aarde kwamen zijn wij begonnen met een illusiewereld die niet bestaat. Die hebben wij zelf gecreëerd in het kader van dat God ons de wil gaf om zelf te beslissen. Toen hebben wij ook af gescheidenheid gecreëerd, daardoor hebben wij man-vrouw gemaakt. Alsof een man iets anders is dan een vrouw, als je eens wist hoeveel ruzie ik met die mannen heb gehad terwijl het alleen maar een deel van mij is, dat is moeilijk. Kun je je voorstellen: als ik onthouden had dat we gewoon één waren dan was dat nooit gebeurd. Maar uit dat ‘niet-onthouden’ hebben we ziekte gecreëerd. Het begint te veranderen omdat we veel meer met kruiden, stenen en klanken werken dan dat er medicijnen gebruikt worden. Medicijnen die zijn gemaakt door de cabal om ons ziek te houden. Dat weten wij nog niet. Dan creëren wij nog meer ziektes.

Reactie: Maar als men zegt; je komt op de aarde al met die ziekte die je van ouders hebt meegekregen.

J.F.: Dat is die illusie die we hebben. We hebben familieziektes in ons DNA patroon, maar de Vrouwe zei dat dat nu gekristalliseerd wordt. Dat gaat er uit en dan worden wij wie we zijn. Nu zitten die dingen die eigenlijk niet bestaan er als erfelijke belasting in. Maar dat hebben we zelf vastgehouden omdat het ons diende om in deze wereld te functioneren om ervaringen op te doen. Nou ga ik een andere kant uit en ik hoop dat je me dan nog kunt volgen. Ik kom dadelijk weer terug naar jou. Wij hebben die ervaringen nodig gehad, wij zijn van de Hogere Rijken, wij zijn hier gekomen voor een leerschool en hebben heel veel ervaringen opgedaan en aan Gene Zijde staan Ze te wachten (trappelen) wanneer jullie komen. Want jullie zijn de Meesters van de toekomst, jullie zijn de Jezussen, de Boeddha’s, de Maria’s; Wij zijn op jullie aan het wachten. Jullie hebben de informatie die Wij niet hebben, zoals: hoe voelt het als ik afgescheiden ben, hoe voelt het als ik geen geld heb, als ik armoede heb, ziekte heb etc. ? Daarom hebben wij ook die ervaringen willen hebben om te dienen naar het grote geheel en daarin leren wij in de toekomst de anderen hoe het niet moet en wat dit voor een energie is. Kanker kennen ze niet, astma, reuma dat bestaat allemaal niet, dat bestaat ook niet als je je weer herinnert dat je Licht bent.

Toen ik met mijn centrum begon werkte ik nog op de Gemeente en had ik voor de eerste keer in mijn leven een goed gevulde beurs want ik verdiende goed, maar ik was doodziek. Ik kreeg reuma, ik had hartritmestoornis en ik had astma. Dan kun je net zo goed dood zijn want de combinatie was niets. Ik ben gestopt op de gemeente en ben met dit werk begonnen, ik heb nooit meer een pompje nodig gehad, geen reuma meer, geen hartritmestoornis meer. Ik ben anders gaan werken. Wat wij doen is dat wij naar de tempels gaan aan Gene Zijde, ik ga daar naar de tempel van genezing. Dan ga ik gewoon slapen en sta ’s morgens op en dan is het goed. Dat wil niet zeggen dat ik af en toe opsta en denk ‘oh nee, nog een dag’! Ik zeg altijd als ik ’s morgens opsta en ik voel me zo: ‘tjongejonge als ik zo oud word als ik me nu voel moet ik nog zeker heel lang mee gaan.’ Dan is de humor er weer en dan gaat het. Ziekte bestaat eigenlijk niet maar als je daar een oordeel op zet en denkt ‘ik ben het verkeerd aan het doen’ omdat ik zeg dat het niet bestaat, dat is het niet. Belangrijk is dat je het accepteert en het overgeeft. Als je mensen in jouw omgeving hebt die ziek zijn stuur daar geen Licht naar toe, dat mag niet. Dat doen wij mensen, wij zetten die mensen in het Licht, niet doen! Waarom denk je dat die mensen geen Licht hebben? Omdat ze ziek zijn of omdat ze problemen hebben? Die zijn net zoals jij een kanaal van Licht dus waarom moet je ze Licht sturen? Het enige wat je wel kan doen is even een kaarsje aansteken en vragen aan de Goddelijke Moeder: ‘ik maak me zorgen, mag ik die zorgen overgeven aan u’? Die persoon is op zijn pad. Dan ga je ook weg uit het ‘ziek-denken’, dat heeft ook te maken met tekorten. Wij hebben wel heel veel meegemaakt en dat weten wij ook niet en daardoor is het ook belangrijk dat wij de nieuwe technieken kennen. De Goddelijke Moeder zegt: ‘waarom zijn jullie cellen zo leeg? Waarom zit daar geen Licht in? Waarom niet? Omdat jullie vanaf de oorlog geen gezonde voeding hebben gehad’. Dan heeft Ze het over Lichtvoeding.  Ook al hebben we biologisch eten, als het buiten op het veld staat: forget it! Dan zijn de chemtrails er overheen gegaan en dan heb je rotzooi erop. Alleen heb je dan geen toevoegingen. Ons lichaam krijgt nog niet de voeding die het nodig heeft, dat is wat Zij bedoelt met die leegte in die cellen. Die voeding gaan we krijgen door dadelijk met die nieuwe technieken te werken maar ook door te beseffen dat wij Licht zijn want dat creëer je in jezelf, dat Licht. Als je je niet goed voelt, zeg dan: ‘IK Ben een Buis van Licht’. Dan kan je niks overkomen en geef je het af.

Alsjeblieft mensen, ik ben heel blij dat jullie steeds meer konden gaan luisteren. We hebben vanavond een van de mooiste lessen gekregen, de Wet van Trilling, mooi hè? De Wet van Trilling en de Wet van Handeling kunnen jullie opzoeken op internet, er zijn ook prachtige boeken over. Een daarvan is ‘Het Licht zal je Bevrijden’, dat vertelt over de Wetten en de Meesters. Een vrij gemakkelijk te lezen boek.

Alsjeblief en dankjewel. “