header met logo

 

Boodschap van Ashtar Sheran     -     22 februari 2012

 

Lieve mensen,

Vanavond rond 22 uur stond Ashtar Sheran, gekleed in wit met een blauwe cape, samen met een lid van de Council van de Hoge Raad van Universele Wijsheid naast me en gaf mij een boodschap door.

Ashtar liet mij weten dat hij en de Council direct van de vergadertafel kwamen om dit bericht door te sturen zodat wij lichtwerkers voorbereid zijn.

Hi Jean,

Ja, je ontvangt mij goed. Ik ben Ashtar en ik groet je.

Bij mij is een lid van de Hoge Raad van Universele Wijsheid. Wij zijn hier om je een update te geven voor de tijd die eraan komt.

De tijd is versneld door ons. Opdat de Aarde klaar zal zijn om door te gaan. We zijn een Raad van Galactische wezens van alle lagen, sterren en planeten, omdat we allemaal samen werken aan de ascentie van de Aarde en de mensen op Aarde.

Het is een grote organisatie omdat wij allen inclusief de mensen van de Aarde tegelijkertijd in beweging moeten komen.

Dit moment is een cruciale tijd voor iedereen omdat veel mensen gewond of emotioneel geraakt kunnen worden en dat is niet wat wij willen.

Wees waakzaam jullie allemaal want wij brengen geen angst maar hoop.

De boodschappen die jullie ontvangen zijn allen hetzelfde. Ze zeggen dat we zorgvuldig zijn maar ook vastberaden om te doen wat er gedaan moet worden.

De Aarde zal nu langzaam omgeven worden door grote schepen en we zullen haar energie herstellen. En het omhoog brengen naar de energie die zij nodig heeft voor ascentie.

Daarna zullen we beginnen de energie voor de mensen omhoog te brengen. Dit is moeilijker omdat we geen chaos willen.

Wij willen niet knoeien met jullie denkgeest of  lichamen. Alles wat wij doen is jullie aura opbouwen, dus zal je stoffelijke lichaam tot verandering in staat zijn.

De Raad van de Federatie heeft besloten dat de tijd NU is. Zij hebben hun taak op zich genomen en alle rijken zijn klaar voor de grote verhuizing.

We zeggen jullie dat de Aarde en haar bewoners binnen enkele dagen in beweging zal komen. De shift/verschuiving zal als die begint, gevoeld worden als een lichte schok. Ga niet in paniek. Alles zal in orde zijn. Dan zullen alle volkeren die op hun eigen kracht rekenen (zoals hun legers) maar niet in de onze, hun macht verliezen. 

Laat nu je vrienden weten dat we ons voorbereiden op de grote verschuiving/verandering van alle wezens in het Universum.